Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te provocam la o ultra-plantare!

0

Daca esti sigur(a) pe tine si dornic(a) de o experienta inedita, te invitam sa te alaturi echipei ViitorPlus la „ultra-plantarea” Padurii Copiilor.

In weekend-ul 13-14 aprilie avem o actiune deosebita de „ultra-plantare” de puieti, in cadrul careia vom planta doua zile consecutiv si vom innopta cu cortul alaturi de padurea in devenire din Poroschia, jud. Teleorman. Va fi mult de plantat, dar si multa distractie!

Mai multe informatii despre cum te inscrii si ce echipament vei avea nevoie pe www.viitorplus.ro/ultraplantareaAtentie, locurile sunt limitate!

***

Padurea Copiilor este o campanie a asociatiei ViitorPlus, care isi propune sa planteze cate un puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, pentru ca atunci cand vor creste si copiii nostri vor avea nevoie de aer curat!

 

Header MM

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.