Te invităm să lansăm împreună Changeneers – Comunitatea pentru tehnologie cu impact

0

Tehnologia este parte a vieții noastre de zi cu zi. O folosim natural și ne-am obișnuit să avem acces la cele mai avansate instrumente tech. Noi, Impact Hub Bucharest și Samsung România, ne-am gândit că o putem folosi și pentru a face o schimbare în societate, așa că lansăm împreună Changeneers!

Ce este Changeneers?

Pe scurt, este programul care va conecta oamenii pasionați și pricepuți la tehnologie cu provocările sociale cu care ne confruntăm astăzi.

Când pot afla mai multe?

Miercuri, 1 noiembrie, va avea loc evenimentul de lansare a programului și te invităm să afli de la Roxana Mihalache (‎SEE Corporate Citizenship Communication & Public Affairs Manager, Samsung) și Lucian Grămescu (Incubation Manager, Impact Hub):

  • cum poți accesa noul Makerspace digital și la ce echipamente ai acces
  • pentru ce oferim un premiu de 5.000 EUR în competiția Changeneers Challenge
  • ce se întâmplă la meetup-urile Changeneers și cum poți deveni membru al comunității

Te așteptăm miercuri, 1 noiembrie, de la ora 18:30, la Impact Hub Bucharest! Participarea este gratuită, însă confirmarea este necesară.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.