Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te invităm la Made in RO – Târg de design românesc! Ho Ho Ho ?

0
Salutare! Îți scriem o scrisoare 🙂
Și intrăm direct în subiect, poate avem parte de-o ninsoare :). Cui îi plac cursurile creative, îi plac și ideile alternative de shopping și de socializare la evenimente faine din oraș. Cum al șaselea sezon de cursuri Creative Learning s-a încheiat, cu daruri de la Moșul și cu diplome numai bune de pus în ramă, e timpul să înceapă vacanța!

Let’s Made in RO, Ho Ho Ho!

Weekend-ul acesta, te invităm la Made in RO – Târg de design românesc, pe 17-18 decembrie! E locul unde vei găsi cele mai creative cadouri din oraș. Și cum prietenii de la DESIGNIST, creatorii acestui eveniment, ne-au lansat cea mai creativă invitație, tot așa o dăm și noi mai departe către voi, our creative learners:

Pe 17 și 18 decembrie, la târgul Made in RO (ediția a 8-a), cadourile spun povești de design românesc, în set-up de Crăciun. Să fie alb ca porțelanul, diafan ca mătasea, cu zvâc ca metalul, expresiv ca lemnul? Designerii români de produs te surprind cu sute de cadouri cool, care vor face… valuri de sărbători: ceramică, mobilier, accesorii home&deco, decorațiuni, jucării, lămpi funky, accente fashion. Hai la Made in RO!  

Când: 17-18 decembrie
Unde: Impact Hub Bucharest, Piața Unirii (Str. Halelor nr. 5), aproape de Hanul lui Manuc
Facebook event: aici

Mai multe informații și un preview al obiectelor ce vor fi expuse: aici

Te așteptăm cu drag!
Îți urăm să ai parte de sărbători care să-ți întreacă așteptările!Echipa Made in RO & DESIGNIST & CREATIVE LEARNING (3 proiecte creative marca Designist)

Let’s Made in RO – Ho ho ho! 🙂

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.