Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te invit la primul meetup Changeneers din 22 noiembrie!

0

Impact Hub Bucharest și Samsung România au lansat de curând Changeneers, comunitatea pentru tehnologie pentru impact.

Noi credem că putem găsi soluții inovatoare la problemele lumii dacă aducem împreună oamenii potriviți și de aceea ne întâlnim la fiecare meetup cu o organizație preocupată de o cauză, ca să prototipăm rapid soluții.

Care este tema primului meet-up Changeneers?

În medie, 3 cutremure de peste 7.5 grade Mw lovesc Bucureștiul de-a lungul a 100 de ani, iar ultimul… a fost acum 40 de ani. Odată cu articolul apărut în Decât o Revistă, am înțeles posibilele urmări ale unui cutremur pentru capitală. Un cutremur puternic va afecta mai multe localități, dar capitala este de departe cel mai vulnerabil loc din România, din cauza numărului mare de oameni, dar și din cauza nivelului de pregătire în a reduce sau gestiona impactul unei astfel de crize.

De aceea am invitat Fundația Comunitară București alături de noi să creăm împreună un prototip pentru o experiență bazată pe tehnologie care să pregătească și să mobilizeze comunitățile noastre.

Vino miercuri, 22 noiembrie, ora 19:00, la primul meetup Changeneers ca să înțelegi problema și să proiectezi cot la cot cu invitații o soluție care folosește tehnologie pentru o capitală mai sigură.

Invitați:

  • Alina Kasprovschi, membru fondator Fundația Comunitară
  • Georgiana Ilie, senior editor DOR și autorul articolului ”Orașul vulnerabil”
  • Matei Sumbasacu, inginer și fondator al Re:Rise, Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic

Detalii și înscrieri aici.

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.