Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te așteptăm să încerci cele mai distractive sporturi la Coca-Cola Happy Moves ! 11-12 iunie, Parcul Herăstrău

0

Coca-Cola Happy Moves revine, în weekend-ul 11-12 iunie 2016, în intervalul 10.00-22.00 cu o nouă ediție plină de energie și distracție. Arena inedită va fi amplasată în Parcul Herăstrău unde participanții vor avea parte de multe sporturi noi, la fel de surprinzătoare.

Coca-Cola păstrează toate experiențele memorabile din prima ediție, așa cum sunt – meciurile ingenioase disputate pe o masă de foosball în mărime naturală, cursele cu obstacole sau zonele în care participanții își pot testa echilibrul mergând pe apă. În plus, anul acesta compania adaugă alte 7 sporturi noi la fel de inedite. Participarea este gratuită pentru toată lumea.

Seara de sâmbătă, 11 iunie, se va încheia cu două momente pline de energie – de la ora 20.30 va avea loc un super concert susținut de artista Lora, iar de la ora 21.30 va avea loc o sesiune de gimnastică specială, în culori fluorescente – este vorba de Happy Lights Party.

Duminică, 12 iunie, începând cu ora 10.00, participanții sunt invitați să alerge 5 km plini de distracție la cel mai animat eveniment de cros – Crosul Carnaval Coca-Cola Happy Moves.

Înscrierea este gratuită și se va face în centrele amplasate în Parcul Herastrau, intrarea Charles, dupa cum urmeaza:

• VINERI, 10 iunie: 10:00 – 22:00
• SAMBATA, 11 iunie: 10:00 – 22:00
• DUMINICA, 12 iunie: 08:00 – 9:45.
• Kit-urile de participare se ridica duminica, 12 iunie (8:00 – 9:45).

Crosul se adreseaza tuturor, indiferent de vârstă și experiență de alergare. Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/756528491151312/ .

Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu, lansat în 2015, care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ. Anul trecut, peste 30.000 de români au participat la evenimentele și competițiile susținute de Coca-Cola HApppyMoves.

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce le oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde branduri în valoare de 20 de miliarde de dolari, printre care se numără Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, apă vitaminizată, Powerade, Minute Maid, Cappy, Simply, Georgia, Dasani, FUZE TEA și Del Valle.

La nivel global, compania Coca-Cola este furnizorul numărul 1 de băuturi carbogazoase, cafea ready-to-drink şi sucuri de fructe şi nectaruri. Având cea mai mare reţea de distribuţie de băuturi răcoritoare din lume, consumatorii din peste 200 de ţări se bucură de băuturile companiei, consumul depăşind 1,9 miliarde de porţii pe zi.

Având în vedere angajamentul său de dezvoltare a unor comunităţi durabile, compania noastră este centrată pe iniţiative care contribuie la protejarea mediului înconjurător şi conservarea resurselor, încurajarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat, crearea unui mediu de lucru sigur pentru angajaţii noştri şi promovarea dezvoltării economice a comunităţilor unde ne desfăşurăm activitatea. Împreună cu partenerii noştri de îmbuteliere, suntem în top 10 angajatori, având peste 700.000 de angajaţi care fac parte din Sistemul Coca-Cola.

În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

Pentru mai multe informaţii legate de companie vă rugăm să vizitaţi site-ul www.thecoca-colacompany.com, blogul www.coca-colablog.com sau să ne urmăriţi pe Twitter la adresa www.twitter.com/CocaColaCo şi LinkedIn, la adresa www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.