Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Te așteptăm la Școala de vară de Astronomie (31 iulie – 4 august)

0

Școala de vară de Astronomie. Constelaţii, nebuloase, galaxii.

Te-ai gândit cum arată cerul văzut din spațiu? Sau cât de aproape e momentul în care oamenii se vor putea muta pe altă planetă? Cât de bine te orientezi pe cer?

Te invităm la Școala de vară de Astronomie relaxat şi nonconformist, dar cu informație consistentă și bine structurată.

unnamed

Cursul are cinci întâlniri, așa că vei avea destul timp ca să pui întrebări și să discuți cu astronomul Adrian Șonka despre fenomenele astronomice care te interesează. De exemplu, ai să pleci de la curs cu noţiuni solide şi cunoştinţe temeinice despre poeticele stele căzătoare, ca să ştii exact când e cazul să planifici o excursie nocturnă în natură.

Vei afla lucruri pe care nu le știai despre eclipsele de Lună sau de Soare, despre măsurarea distanţelor din Univers şi ultimele descoperiri ştiinţifice în ceea ce priveşte posibilitatea vieţii pe alte planete.

Descoperă temele întâlnirilor cursului de Astronomie.

Data începere: 31 Iulie, ora 19:00
Număr ateliere: 5
Frecvență zilnică: luni-vineri (31 iulie – 4 august)
Vârstă Minimă: 16 ani
Cost: 275 ron
Cost redus (card fidelitate, studenti, elevi, pensionari): 250 ron
Loc: str. Popa Soare nr 40, etaj 1
Înscrieri la contact@victoriei.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.