Te aşteptăm în Redacţia Arte şi Meserii la o întâlnire cu Marius Manole

0

Te aşteptăm în Redacţia Arte şi Meserii

Prima întâlnire a Redacţiei Arte şi Meserii (rAM) va avea loc pe 8 iunie la The Can (în Povernei) alături de actorul Marius Manole, unde vei putea pune întrebări, participa la discuţii şi intra puţin în lumea teatrului, a actoriei şi a spaţiului de joc.

Ideea de la care am pornit a fost o mai mare apropiere dintre artişti şi public. Aşa că ne-am gândit bine, am întrebat în stânga şi-n dreapta şi am aflat că pasionaţii de artă şi cultură vor mai multă implicare în produsul cultural. După interviurile, evenimentele şi articolele scrise, am decis că este cazul să te lasăm pe tine să tragi cu ochiul în culisele rAM. Ce ţi-am pregătit este un cadru special de creare a unei comunităţi, printr-o serie de întâlniri lunare cu artişti din diverse domenii. Pentru a te implica şi mai mult, îţi deschidem spaţiul online al revistei şi te invităm să trimiţi materiale ce vor fi publicate, iar cele mai bune selecţionate vor fi premiate.

Pentru înscriere la eveniment, accesează www.revistaartesimeserii.ro și click pe afișul de pe homepage.

Locurile sunt limitate!

afiş eveniment RAM

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.