Te aşteptăm în Redacţia Arte şi Meserii la o întâlnire cu Marius Manole

0

Te aşteptăm în Redacţia Arte şi Meserii

Prima întâlnire a Redacţiei Arte şi Meserii (rAM) va avea loc pe 8 iunie la The Can (în Povernei) alături de actorul Marius Manole, unde vei putea pune întrebări, participa la discuţii şi intra puţin în lumea teatrului, a actoriei şi a spaţiului de joc.

Ideea de la care am pornit a fost o mai mare apropiere dintre artişti şi public. Aşa că ne-am gândit bine, am întrebat în stânga şi-n dreapta şi am aflat că pasionaţii de artă şi cultură vor mai multă implicare în produsul cultural. După interviurile, evenimentele şi articolele scrise, am decis că este cazul să te lasăm pe tine să tragi cu ochiul în culisele rAM. Ce ţi-am pregătit este un cadru special de creare a unei comunităţi, printr-o serie de întâlniri lunare cu artişti din diverse domenii. Pentru a te implica şi mai mult, îţi deschidem spaţiul online al revistei şi te invităm să trimiţi materiale ce vor fi publicate, iar cele mai bune selecţionate vor fi premiate.

Pentru înscriere la eveniment, accesează www.revistaartesimeserii.ro și click pe afișul de pe homepage.

Locurile sunt limitate!

afiş eveniment RAM

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează