Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Taxify, cea mai performantă aplicație de transport din Europa, scade prețurile la 1,30/km

0

Taxify (www.taxify.eu), liderul rețelei de transport on-line în Europa și Africa, scade  prețurile la 1.30 tarif unic pe km.

Cea mai performantă aplicație la nivel European lansată recent în România a decis să scadă prețurile pentru a fi mai aproape de clienții Taxify, oferind în continuare aceleași servicii calitative la un preț mult mai mic, aliniat la cerințele din piață.

taxify-image

Aplicația, care poate fi descărcată de pe iOS și Android, scade tarifele la 1.30 per km și pornirea, 0.20/minut. Avantajul este prețul fix de fiecare dată când utilizatorii folosesc Taxify, fără opțiunea de “surge pricing”. Odată instalată, poate fi folosită atât în București, cât și în oricare din orașele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent.

“Am decis să scădem prețurile pentru a fi mai aproape de clienții Taxify mai ales că am văzut din partea lor un feedback foarte bun după lansarea în România. Chiar dacă am scăzut prețul per km la 1,30, calitatea serviciilor rămâne mai rentabilă, datorită prețului fix, dar și pentru că oferim aceleași servicii calitative atât pentru clienți cât și pentru șoferii Taxify.” Markus Vilig CEO Taxify

La instalare fiecare utilizator primește prima călătorie gratuită prin codul promoțional BUCUREȘTI, iar de fiecare dată când utilizatorul oferă propriul cod de instalare Taxify din aplicație prietenilor, aceștia primesc o altă cursă gratuită la finalul călătoriei.

Cum funcționeaza Taxify?

Aplicația Taxify funcționeaza la fel ca alte servicii de ridesharing, iar prețul râmane constant și nu se schimbă niciodată pe parcursul călătoriei.  Poate fi descărcată din App store si iOS, iar pentru înregistrare utilizatorul introduce datele personale. Plata se face prin intermediul cardului, astfel clienții Taxify au parte de o călătorie fără bătăi de cap.

Taxify își tratează în mod egal atât clienții cât și șoferii. Siguranța este pe primul loc, iar selecția șoferilor este riguroasă: vârsta minimă 21 de ani, cazier judiciar fără înscrieri, numărul de puncte de penalizare din cazierul auto pe ultimii 5 ani să nu fie conțină abateri grave, mașina să nu fie mai veche de 10 ani etc. Soferii Taxify au parte de cele mai bune  condiții din piață cu un comision mai mic și bonusuri de performanță. Astfel, un tratament bun pentru șoferi se arată și prin servicii mult mai bune pentru utilizatorii Taxify,

——

Descarcă începând de azi aplicația Taxify din App Store sau Google Play și începe o nouă experiență de transport în oraș.

COD PROMOȚIONAL: BUCUREȘTI

Odată cu lansarea, Taxify iti ofera un COD PROMOȚIONAL cu ajutorul căruia ai prima cursă gratuită în limita a 20 RON. Activează codul BUCUREȘTI după ce ți-ai creat contul în aplicație și mergi gratuit la destinație. După prima cursă vei primi un COD PERSONAL pe care îl poți da mai departe prietenilor, iar la fiecare nouă înregistrare în aplicație primești încă 20 RON (după ce prietenii tăi au făcut și ei prima cursă gratuită prin Taxify).

www.taxify.eu

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.