Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TATAIA gătește meniu românesc deconstruit

0

Sambata, 31 Martie, incepand cu ora 14 ( Facebook  event)

Aperitivul l-am făcut praf,

Sarmalele le-am făcut burger

Iar desertul te duce direct în rai!

 

TATAIA s-a pus pe șotii! Și-a pus șorț, și-a suflecat mânecile, a dat iama în mâncărurile românești și și-a făcut de cap!

A tăiat, a combinat și amestecat, a schimbat starea de agregare, a găsit cele mai bune gusturi și le-a pus în farfurie într-o formă pe care n-ai mai experimentat-o până acum.

Daca ești pus pe șotii ca și noi și ai chef de o mâncare româneascâ cu upgrade, de folclor românesc contemporan, hai la noua sufragerie Lente să împărțim bucatele ca frații!

MENIU

Servim ca aperitiv mousse de boeuf, ficăței făcuți praf, ardei copți explodați. La felul principal mâncăm sarmale burger (din porc și curcan cu asorte a la sarmale) iar desertul, desertul este SACRU.

aperitiv 19 lei, burger 24 lei, desert 13 lei

REZERVAȚI! REZERVAȚI! REZERVAȚI!

0212109696 sau rezervari at lente.ro

LOCAȚIE

Noua sufragerie de la LENTE Armenească este pe strada Arcului (Bucuresti) la numărul 8. Intri în curte și mergi pe-o cărăruie până găsești o căsuță drăgălașă. Click aici pentru hartă.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ȘI FOAME!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.