TATAIA gătește meniu românesc deconstruit

0

Sambata, 31 Martie, incepand cu ora 14 ( Facebook  event)

Aperitivul l-am făcut praf,

Sarmalele le-am făcut burger

Iar desertul te duce direct în rai!

 

TATAIA s-a pus pe șotii! Și-a pus șorț, și-a suflecat mânecile, a dat iama în mâncărurile românești și și-a făcut de cap!

A tăiat, a combinat și amestecat, a schimbat starea de agregare, a găsit cele mai bune gusturi și le-a pus în farfurie într-o formă pe care n-ai mai experimentat-o până acum.

Daca ești pus pe șotii ca și noi și ai chef de o mâncare româneascâ cu upgrade, de folclor românesc contemporan, hai la noua sufragerie Lente să împărțim bucatele ca frații!

MENIU

Servim ca aperitiv mousse de boeuf, ficăței făcuți praf, ardei copți explodați. La felul principal mâncăm sarmale burger (din porc și curcan cu asorte a la sarmale) iar desertul, desertul este SACRU.

aperitiv 19 lei, burger 24 lei, desert 13 lei

REZERVAȚI! REZERVAȚI! REZERVAȚI!

0212109696 sau rezervari at lente.ro

LOCAȚIE

Noua sufragerie de la LENTE Armenească este pe strada Arcului (Bucuresti) la numărul 8. Intri în curte și mergi pe-o cărăruie până găsești o căsuță drăgălașă. Click aici pentru hartă.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ȘI FOAME!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează