TAROM sustine HOSPICE pentru deschiderea noului centru din Bucuresti

0
TAROM sustine HOSPICE pentru deschiderea noului centru din Bucuresti
TAROM si fundatia HOSPICE Casa Sperantei anunta lansarea campaniei de strangere de fonduri pentru noul centru HOSPICE din Bucuresti care va oferii servicii medicale si de asistenta gratuite copiilor si adultilor cu boli incurabile.

Incepand cu aceasta saptamana 10,000 de pliante cu mesajul de campanie se vor distribui in aeronavele TAROM. Calatorii au posibilitatea astfel sa afle despre noul centru HOSPICE din Bucuresti si sa faca o donatie prin SMS sau online folosindu-se de telefoanele mobile.

Noul centru HOSPICE din Bucuresti este in plina constructie si se preconizeaza ca va fi finalizat in vara anului 2014. Pentru finalizarea constructiei mai sunt necesari 1.8 milioane de euro din totalul de 5.7 milioane. De aceea, fiecare donatie pentru sustinerea acestui centru, atat de necesar, este binevenita.

Mai mult de 5.000 de persoane mor de cancer in fiecare an in Bucuresti si in tara doar 8% din bolnavii de cancer beneficiaza de ingrijiri paliative.

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Bucurestiul are nevoie de un numar de 230 de paturi dedicate ingrijirii paliative. Noul centru HOSPICE va avea 30 de paturi care vor permite un numar de 700 de internari anual, va oferi tratament ambulator, oferind 8.000 de consultatii anual, un centrul de zi care va asigura peste 5.000 de participari anuale si va asigura 11.000 de vizite la domiciliu in fiecare an.

Puteti sutine acest proiect printr-un sms in valoare de 10 euro la 7410 cu textul ’’HOS’’ sau online pe www.hospice.ro .

AM press

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud Est.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează