Targul V for Verde a atras peste 1.500 de vizitatori

0

V for Verde, targul mintilor deschise, desfasurat in acest weekend in Bucuresti,a atras un numar mare de vizitatori. Pe 28 si 29 septembrie, Casa Universitatorilor din Bucurestia fost „gazda” a peste 1.500 de persoane interesate de un mod de viata sanatos si care se bucura de orice moment cu energie si pasiune.

In cele doua zile ale targului ne-am bucurat de o zi cu soare si de o zi cu ploaie. Cei 50 de expozanti atenti selectionati au intampinat vizitatorii cu delicatese si bunatati bio, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.

Invitata speciala, Olivia Steer, cunoscuta adepta a regimului raw-vegan, a oferit sfaturi despre dieta pe baza de cruditati si despre cum reuseste sa ii atraga spre acest stil de viata sanatos chiar si pe copiii ei, cei doi baieti in varsta de 5 si 7 ani. Indragita vedeta a oferit autografe celor care au cumparat volumul sau,“Dulciuri de poveste”, aparut la Editura Humanitas, 2013. Tot mesaje despre cum sa avem grija de sanatatea noastra a transmis si Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver in Romania, care a facut demonstratii de gatit si a dezvaluit mici secrete ale cunoscutului bucatar britanic.

Toti cei care au trecut pragul targuluiau intrat in Tombola V for Verde si au castigat multe “premii verzi”(cosmetice bio, tricouri pictate si cusute manual si multe alte produse atractive).

Anul acesta s-a desfasurat cea de-a doua editie a targului V for Verde; prima editie a avut loc in toamna anului 2012 si a adus impreuna peste 30 de expozanti si 1.000 de vizitatori.

v for verde 2013

Read: www.vforverde.ro
Like: www.facebook.com/VforVerde
Befriend: www.facebook.com/profile.php?id=100003826797065
Follow: https://twitter.com/#!/VforVerde

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează