Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgul sporturilor şi al activităţilor recreative şi de dezvoltare personală / 22-24 iulie

0

ED4LEAD – www.ed4lead.ro
Smart & Happy Child – www.smartandhappychild.ro

Haideţi la o porţie de sănătate: Târgul sporturilor şi al activităţilor recreative şi de dezvoltare personală!
Organizatori: Ed4Lead (www.ed4lead.ro) şi Smart & Happy Child (www.smartandhappychild.ro)
Număr de participanţi – minimum 3.000 de oameni pe zi.
Unde? La intrarea din Parcul Tineretului (intrarea de la Şincai) din Capitală.
Când? Între 22-24 iulie.

afis-targ
ED4Lead şi Smart & Happy Child, împreună cu partenerii săi: Primăria Municipiului Bucureşti, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Siguranţă şi Ordine Publică Bucureşti vă invită la un nou eveniment, în Parcul Tineretului (din Capitală), în perioada 24-26 iulie: Târgul sporturilor şi al activităţilor recreative şi de dezvoltare personală.
Părinţi şi bunici, mătuşi şi profesori, vă puteţi înscrie micuţii la Crosul Copiilor din data de 25 iulie. Vârsta minimă de înscriere în această mini-competiție este de 4 ani. De asemenea, îi invităm pe părinţi, alături de pustii lor, să participe la Crosul Familiilor, competiţie care va avea loc tot pe 25 iulie, la ora 10:00. Toţi participanţii de la cursele de cros sunt rugaţi să ajungă în parc la ora 9 şi 30 de minute.
Cursele se vor desfăşura în data de 25 iulie, începând cu ora 10:00, după cum urmează:
– Primul start – Categoria sub 5 ani şi 5-6 ani – Cursa este de 500m şi este destinată copiilor care vor alerga însoţiţi de către părinţii lor;
•- Al doilea start – Categoria 7-9 ani – În această cursă vor alerga copii, dar aceştia pot fi şi însoţiţi de către părinţi. Se poate opta pentru cursa de 500m sau pentru cea de 800m;
– Al treilea start – Categoria 10-13 ani – În această cursă vor lua startul doar copii şi pot opta pentru cursa de 500m sau pentru cea de 1000m.
– Al patrulea start- Categoriile 14-18 ani şi peste 18 ani- În această cursă vor alerga minori şi adulţi pentru cursa completă –1 tură în jurul lacului Tineretului.

Toate cluburile de dans din Capitală şi nu numai, sunt invitate la competiția de dans din 25 iulie: Magic Dans. Exista şi o secţiune separată pentru grădiniţele care vor să vină să ne arate ce au învăţat micuţii lor la cursurile de dans sau pentru micuţii cărora le place să danseze şi vor să urce pe scenă şi să ne încânte cu o reprezentaţie proprie. De asemenea, invităm şi cluburile de arte marţiale şi lupte să urce pe scenă şi să ne arate câte o mică părticică din aceste discipline.
În plus, pe 24 iulie, vor avea loc şi sesiuni de yoga, începând cu orele 18:30, atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici, dar şi o sesiune specială părinte-copil.

Pentru înscrieri la una, sau mai multe, dintre aceste competiţii, trimiteţi e-mail la marketing@smartandhappychild.ro sau la mirelamazareanu@gmail.com. Înscrierile în competiţia de dans, la demo-urile de arte marţiale şi lupte, şi la competiţiile de cros, se pot face şi direct prin aceste formulare: http://ed4lead.ro/targul-sporturilor-si-al-activitatilor-recreative-si-de-dezvoltare-personala/.
Sau aici: http://smartandhappychild.ro/targul-sporturilor-si-al-activitatilor-recreative-si-de-dezvoltare-personala/.

În cadrul evenimentului, veţi mai putea vedea momente inedite de echitaţie şi veţi avea chiar şansa să călăriţi (dacă nu aţi făcut-o până acum) şi să descoperiţi câteva dintre tainele acestei discipline. Toate acestea se vor desfăşura duminică, 26 iulie, între orele 10:00 – 20:00, prietenii noştri de la Poliţia Călare vor veni de la ora 10:00 cu 6 cai şi 3 câini.
Pe de altă parte, tot în cadrul evenimentului vor avea loc tot felul de ateliere de dezvoltare personală, ateliere special gândite pentru copii.
DESPRE EVENIMENT
Facem mișcare din ce în ce mai puțin. Și acest lucru este valabil, din păcate, și la cei mici, nu doar la adulți.
Faptul că micuții din România sunt supraponderali a devenit deja un lucru cunoscut de către toată lumea.
Cauza acestei situații este destul de ‘la vedere’: părinții au joburi foarte stresante și nu mai au timp să iasă cu cei mici în aer liber. Preferă să-i lase la tabletă, calculator sau telefon. Așa îi știu în siguranță, aproape de ei și nu cer prea multă atenție. Astfel, micuții fac din ce în ce mai puțină mișcare, aproape deloc!
În acest context, noi ne-am dorit să le reamintim părinților cât de frumoase și sănătoase sunt sporturile – indiferent de numele pe care acestea le poartă: atletism, dansuri, balet, arte marţiale, baschet, handbal, patinaj, hochei, tenis etc și să încurajăm părinţii să –și îndrume copilașii și către acest gen de activități, activități care sunt sănătoase, recreative, extrem de potrivite chiar dacă nu-și doresc ca micuții lor să performeze în aceste direcții.
De asemenea, știm cu toții că pentru a reuși în viață trebuie să înveți continuu, să ai ca țintă să-ți depășești întotdeauna limitele, să fii mai bun decât ai fost ieri. Așa că, vom avea la eveniment invitate și companii care au gândit pentru cei mici ateliere de dezvoltare personală.
Așadar, 40 de companii din domeniul sporturlui, al activităților recreative și de dezvoltare personală vor avea ocazia să interacționeze direct cu publicul țintă, pe de o parte să stea de vorbă cu cei mici și să le explice la ce ajută genul de sport pe care-l reprezintă și cât de frumoasă este viața de sportiv, sau să le vorbească (în funcție de specificul companiei) despre joculețele care se fac în timpul atelierelor de dezvoltare personal, dar vor putea interacționa și cu părinții și să le prezinte acestora ofertele.

Sănătatea fizică și mintală a copiilor este lucrul care ar trebui să ne preocupe cel mai mult. Noi am făcut un pas în această direcție. Este rândul dvs.! Așa că, vă așteptăm la eveniment.

Organizatori: Ed4Lead şi Smart & Happy Child
Parteneri principali: Primăria Municipiului Bucureşti şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Siguranţă şi Ordine Publică Bucureşti
Parteneri media: Itsy Bitsy, România Pozitivă, Cariere, BlitzTV Iqool, Ecopolitic România, Oraşul Meu, Doctor Travel. Suflet de mămică, Gratuitor, Intuitext, Frumuseţe fără limite, ArtLine, Jurist Pedia.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.