Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TARGUL SCOLILOR DE VARA 2015 la Fundatia Calea Victoriei Ce poti face relaxant si destept vara asta in Bucuresti !

0

Te invitam sambata 23 mai, de la 11:00 la 19:00, la Fundatia Calea Victoriei, in curtea racoroasa din Popa Soare 40 si in salile frumoase de la etaj, sa povestim, la un pahar de limonada, despre ce SCOLI DE VARA am pregatit pentru iunie, iulie si august.

targ4

La Targul Scolilor de Vara, cu intrare libera, ai reducere de 15% la orice curs ales din programa de vara. J Atelierele sunt concentrate intr-o saptamana, de luni pana vineri, gandite ca o scurta vacanta culturala in Bucuresti. La scolile de vara poti cunoaste oameni interesanti, poti explora taramuri noi si iti poti dezvolta talentele native.

„Meniul” nostru cu delicatese culturale si idei de dezvoltare personala este extrem de apetisant, potrivit pentru toate gusturile si varstele:

Atmosfera va fi animata, incepand cu ora 16:00, de catre fetele de la Symphactory Strings Quartet, care ne pregatesc un spumos recital – la vioara, viola si violoncel – cu piese celebre de jazz, rock, pop, bossa nova, tango, blues si cantonete.

De asemenea, la targ va puteti rasfata descoperind creatiile seducatoare si vesele ale unor artisti, artizani si designeri romani:

In salon, vom proiecta fragmente din inregistrarile video de la evenimentele noastre cu personalitati culturale, «BEST OF…» cu istoricul Neagu DJUVARA, dirijorul Tiberiu SOARE, istoricul Georgeta FILITTI, antropologul Vintila MIHAILESCU, specialista in istoria costumului Adina NANU, scriitorul si eseistul Dan C. MIHAILESCU etc.

Reducerea de 15% nu se cumuleaza cu discountul oferit posesorilor cardului de fidelitate FCV, studentilor si pensionarilor.

Mai multe detalii despre Targ si programul Scolilor de Vara de la Fundatia Calea Victoriei gasiti pe www.victoriei.ro

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.