Târgul Organic Fest, București, Plaza România / 17-20 mai 2012

0

Alege cele mai noi produse naturiste  la târgul Organic Fest din Plaza România!  

În perioada 17-20 mai în Plaza România are loc târgul “Organic Fest” ajuns la a 10-a ediție. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați de produse naturale și de alegerea unui mod de viață cât mai sănătos.

Sănătatea noastră este strâns legată de alegerile pe care le facem zi de zi în privința alimentației și a modului de viața. Un stil de viață sănătos înseamnă alegeri sănătoase, iar produsele bio, organice sunt tot mai căutate.

Conceptul promovat cu ocazia  “Organic Fest” are în vedere încurajarea unui regim de viață sănătos, prin prezentarea celor mai noi produse alimentare, de îngrijire corporală, dar și prin activități sportive ce se vor desfășura în această perioadă.

 “BeOn – Pentru o viață sănătoasă” a devenit nu numai un îndemn pentru cei dornici să aibă grijă de sănătatea lor, ci și o modalitate de activare a conștiinței publicului spre o viață sănătoasă bazată pe produse naturale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează