Targul National al Cartii de Poezie, 2-5 iunie 2010

1

Primul Târg Naţional al Cărţii de Poezie are loc în perioada 2-5 iunie 2010.

Muzeul Naţional al Literaturii Române (MNLR), în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România (USR), Biblioteca Metropolitană Bucureşti (BMB) şi Asociaţia Difuzorilor şi Editorilor – Patronat al Cărţii (ADEPC), vă invită la primul mare eveniment dedicat exclusiv poeziei din România, sub sloganul: Tu Nu Citeşti Poezie? – Târgul Naţional al Cărţii de Poezie.

Potrivit romanialibera.ro „TNCP, ediţia I, este o iniţiativă culturală care îşi propune să reintroducă în spaţiul public conceptul poeziei contemporane vizibile şi interactive. În cele patru zile ale Târgului, poezia, cartea de poezie, poeţii şi revistele de cultură care publică poezie vor fi protagonişti ai unui eveniment inedit în spaţiul românesc post-decembrist care pune la loc de cinste creaţia poetică, marcă identitară a oricărui spaţiu cultural veritabil.”

Cele mai importante edituri expun în standuri în curtea Uniunii Scriitorilor din România. Calea Victoriei nr 115. evenimente editoriale şi „lume buna” literară. (Bucuresti)

Pentru mai multe detalii despre evenimentele programate la targul national al cartii de poezie, acceseaza romanialibera.ro

Via ziarero.realitatea.net

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.