Targul Moda pe Indelete

0

Pantofiada! – singurul targ de pantofi si genti ce reuneste colectiile pentru vara-toamna 2014 ale designerilor romani de profil si ale unor branduri straine prezente in magazine online romanesti.

Untitled

Cel mai mare festival de incaltaminte, de unde poti sa-ti alegi pantofi, genti si alte dichisuri la preturi speciale, cele mai originale modele din piele naturala, in nuante dulci de vara pentru o vacanta plina de energie.

Publicul va descoperi la Pantofiadă cele mai noi modele de pantofi si genti create de designerii romani Oana Vasiloiu, Iulia Stanescu, Mihaela Glavan, Oana Lazar si Giuka.

Evenimentul este dedicat si barbatilor, care vor putea gasi incaltaminte, genti si haine create pentru ei de unii dintre designerii mentionati.

Accesul la Pantofiada! -este liber

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează