Targul micilor mestesugari si antreprenori, CONIL @Cocor Store

0

DE MĂRȚIȘOR, CONIL VĂ INVITĂ LA TÂRGUL MICILOR   MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, EDIȚIA A IV-A

Vine, vine primăvara și, odată cu ea, evenimentul deja tradițional de Mărțisor, organizat de Asociația CONIL: TÂRGUL MICILOR  MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI, ajuns anul acesta la cea de a IV-a ediție.

afis targ 2013

CE, UNDE, CÂND?

Sâmbătă, 23 februarie 2013, în intervalul 10.00 – 14.00, la etajul III al magazinului COCOR Store din centrul Capitalei.

CINE?

Invitația se adresează tuturor grădinițelor bucureștene, precum și cluburilor de activități educaționale pentru copii, care doresc să promoveze și să comercializeze lucrarile celor mici într-un cadru inedit și atractiv.

Aceștia se vor transforma pentru o zi în mici intreprinzători – vor vinde diverse obiecte cu tematica Mărțișorului, meșterite chiar de ei la orele de activități din grădiniță: felicitări, mărțișoare, tablouri 3D, decorațiuni hand-made s.a.

 

cTÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI CONIL – editia a IV-a înseamnă pentru copii: distracție, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru cel mai frumos stand sau pentru grădinița cu cele mai multe vânzări, încurajarea  spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacității de comunicare și de lucru în echipă, stabilirea de relații de prietenie.

Lucrările vor fi negociate și vândute chiar de către copii, părinților și publicului larg, iar încasările vor fi folosite astfel: un procent de 50% va reveni instituției participante, iar restul de 50% din suma va fi donat Asociației CONIL.

Astfel, copiii nu numai că se vor distra, dar vor avea ocazia să-și arate generozitatea: donația către Asociația CONIL va susține o parte din  activitățile din cadrul cursurilor gratuite de weekend în beneficiul copiiilor cu nevoi speciale și al celor din medii defavorizate.

Înscrierile se pot face până la data de 18 februarie, persoană de contact:

Iuliana Berca – Coordonator proiecte Asociația CONIL

Tel: 0766.08.55.44

Email: office@asociatiaconil.ro

Vă mulțumim și vă așteptăm, echipa CONIL

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează