Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targul de martisor “Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015”

0

Va invitam la COCOR Store, la Targul de martisor “Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015”, editia a VI-a!

Se apropie luna Martisorului si, odata cu aceasta, deja traditionalul Targ al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015, editia a VI-a, organizat de Asociatia CONIL!

Afis Conil Targ Martisor 2015

 

Sambata, 28 februarie 2015, la Magazinul Cocor din Capitala, in intervalul orar 11.00 – 15.00, la etajele 2 si 3, Asociatia CONIL invita copiii sa-si demonstreze creativitatea, talentul artistic si spiritul antreprenorial!

Vizitatorii au ocazia sa vada expozitia cu vanzare de produse unicat, realizate cu migala de micii artisti (si antreprenori totodata) si, de asemenea, sa plece acasa cu martisoare deosebite, pentru cei dragi!

Invitatia se adreseaza tuturor gradinitelor si scolilor bucurestene care doresc sa promoveze lucrarile copiilor     (martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D s.a.) cu  tematica martisorului si sosirea primaverii, la standurile special amenajate, intr-un cadru inedit.

De la debut, pana la actuala editie, evenimentul si-a propus sa sprijine afirmarea talentelor, incurajarea copiilor sa dobandeasca spirit de afaceri, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, promovarea institutiilor participante la concurs si stabilirea unei relatii de prietenie si de colaborare intre acestea.

Nu in ultimul rand, ne propunem sa ne distram impreuna: targul va fi animat de momente artistice speciale, cat si prin activitati recreative si distractive.

Va multumim si va asteptam cu drag la Targul de martisor al micilor mestesugari si antreprenori – editia 2015!

Organizator: Asociatia CONIL

Partener: COCOR Store Bucuresti

Linkuri utile:

www.youtube.com/user/CONILKIDS

www.facebook.com/conilasociatia/photos_albums

picasaweb.google.com/100516410526643234304

www.conil.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.