Targul de martisor “Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015”

0

Va invitam la COCOR Store, la Targul de martisor “Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015”, editia a VI-a!

Se apropie luna Martisorului si, odata cu aceasta, deja traditionalul Targ al Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015, editia a VI-a, organizat de Asociatia CONIL!

Afis Conil Targ Martisor 2015

 

Sambata, 28 februarie 2015, la Magazinul Cocor din Capitala, in intervalul orar 11.00 – 15.00, la etajele 2 si 3, Asociatia CONIL invita copiii sa-si demonstreze creativitatea, talentul artistic si spiritul antreprenorial!

Vizitatorii au ocazia sa vada expozitia cu vanzare de produse unicat, realizate cu migala de micii artisti (si antreprenori totodata) si, de asemenea, sa plece acasa cu martisoare deosebite, pentru cei dragi!

Invitatia se adreseaza tuturor gradinitelor si scolilor bucurestene care doresc sa promoveze lucrarile copiilor     (martisoare, felicitari, tablouri, lucrari 3D s.a.) cu  tematica martisorului si sosirea primaverii, la standurile special amenajate, intr-un cadru inedit.

De la debut, pana la actuala editie, evenimentul si-a propus sa sprijine afirmarea talentelor, incurajarea copiilor sa dobandeasca spirit de afaceri, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, promovarea institutiilor participante la concurs si stabilirea unei relatii de prietenie si de colaborare intre acestea.

Nu in ultimul rand, ne propunem sa ne distram impreuna: targul va fi animat de momente artistice speciale, cat si prin activitati recreative si distractive.

Va multumim si va asteptam cu drag la Targul de martisor al micilor mestesugari si antreprenori – editia 2015!

Organizator: Asociatia CONIL

Partener: COCOR Store Bucuresti

Linkuri utile:

www.youtube.com/user/CONILKIDS

www.facebook.com/conilasociatia/photos_albums

picasaweb.google.com/100516410526643234304

www.conil.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează