Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgul de inițiative civice 2017 📢 Numai mâine nu-i poimâine!

0

Sâmbăta aceasta te aşteptăm la Târgul de inițiative cetăţeneşti de la Cărtureşti – Grădina Verona (Str. Pictor Verona 13 – 15), între 15.00 şi 19.00.

Prognozele meteo arată 1 % şanse de ploaie aşa că vom fi ocupaţi să gestionăm altfel de emoţii. Una dintre ele ar fi că este o zi de weekend şi ai da orice să mai scapi de stresul de peste săptămână, cu cărţi, prieteni sau filme bune.
Ne-am bucura să ne faci loc în programul tău de relaxare și să ni te alături la târg nouă – echipa CeRe şi celor 19 grupuri şi organizaţii civice participante ;).

unnamed

Vei descoperi direct de la sursă, de la oamenii celor mai active nuclee civice bucureştene, poveşti despre ce şi mai ales cum fac ei să schimbe Bucureştiul în bine. Ştim sigur că parte din victoriile lor civice sunt obţinute prin perseverenţa cu care mobilizează comunităţi din ce în ce mai diverse şi mai mari şi mai ales prin încăpăţânarea cu care stau pe capul autorităţilor să rezolve probleme din spaţiul public deranjante pentru noi toţi.

 

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.