TÂRGUL DE IE ROMÂNEASCĂ se prelungește până miercuri, 26 iunie

1

Peste 600 de vizitatori în primele două zii de târg. Și peste 200 de ii vândute. Așadar: la cererea publicului, prelungim TÂRGUL DE IE ROMÂNEASCĂ până miercuri.

Ca atare, Alchemia și Iiana vă invită, în perioada 24-26 iunie 2013, sa vizitați Târgul de Ie Românească.

Târgul va fi deschis în Alchemia – centru pentru arte contemporane – și va putea fi vizitat până miercuri, 26 iunie între orele 11:00 și 21:00.

Târgul de Ie Românească se înscrie în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Universală a Iei (24 iunie) și își propune să readucă în centrul atenției bucureștenilor aceast obiect vestimentar emblematic al culturii traditionale romanesti, ‘împrumutat’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai importanți designeri vestimentari.

În cadrul târgului sunt expuse peste 200 de ii, atât noi cât și vintage. Toate sunt lucrate manual, din materiale naturale și urmând metode tradiționale.

Iiana, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecționat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.

Vă așteptăm așadar cu mare drag la Alchemia, la un eveniment pur românesc.

Detalii la www.alchemia.ro

Pagina evenimentului: www.facebook.com/events

Afis ii nou

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează