Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgul de haine „Modă pe Îndelete” Autumn Fair

0

De acum ai mai multă modă pentru tine și familia ta!

Târgul de haine „Modă pe Îndelete” Autumn Fair vă dă intalnire in inima Bucurestiului la Dianei 4.
Vino și descopera nota de prospețime pe care o aduce noua colecție de toamna-iarna și joaca-te cu texturile, culorile și cu imprimeurile vibrante ale noului sezon!

Te asteptăm sambată 27 Septembrie la o noua editie Modă pe Îndelete!

CE găsesti la Modă pe Îndelete?
Haine, pantofi, accesorii, cosmetice,produse bio -> pentru Grown-ups
Haine, pantofi, accesorii, jucarii -> pentru Copii.

Toate la un loc, la Dianei 4, Bucuresti.

2289badbd33c8c729a05077e2788424d - Copy

DE CE să vii?

Pentru că:
* Vrei sa-ti iei ceva fain pentru toamna, dar nu vrei sa plătesti sume mari? Soluția e simpla,scotoceste la Modă pe Îndelete! Învățăm să aplicăm cei 3R: Reduce, Reuse, Recycle.
SAU poate:

*Vrei să vezi noua colecție de toamnă a designerilor romani

*Vrei să scotocesti fară grabă printre nenumărate lucruri, să probezi pe-ndelete pantofi, să încerci ce haine vrei tu, să negociezi prețurile si să pleci cu un zambet mare și multe lucruri faine? -> Locul perfect e la Dianei 4 ,printre sute de produse!

*Vrei să te răsfeti cu un meniu delicios în pauzele de scotocit,ei bine avem un brunch pe masură si asta nu e tot…cafea,ceai dăm din partea casei
*Vrei pur și simplu să te simti bine să cunosti oameni noi, să petreci o zi de vacanța într-un spatiu rupt de realitatea agitată? Hai la Dianei 4.

https://www.facebook.com/events/347556852068400/?fref=ts

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.