Târgul de haine „Modă pe Îndelete” Autumn Fair

0

De acum ai mai multă modă pentru tine și familia ta!

Târgul de haine „Modă pe Îndelete” Autumn Fair vă dă intalnire in inima Bucurestiului la Dianei 4.
Vino și descopera nota de prospețime pe care o aduce noua colecție de toamna-iarna și joaca-te cu texturile, culorile și cu imprimeurile vibrante ale noului sezon!

Te asteptăm sambată 27 Septembrie la o noua editie Modă pe Îndelete!

CE găsesti la Modă pe Îndelete?
Haine, pantofi, accesorii, cosmetice,produse bio -> pentru Grown-ups
Haine, pantofi, accesorii, jucarii -> pentru Copii.

Toate la un loc, la Dianei 4, Bucuresti.

2289badbd33c8c729a05077e2788424d - Copy

DE CE să vii?

Pentru că:
* Vrei sa-ti iei ceva fain pentru toamna, dar nu vrei sa plătesti sume mari? Soluția e simpla,scotoceste la Modă pe Îndelete! Învățăm să aplicăm cei 3R: Reduce, Reuse, Recycle.
SAU poate:

*Vrei să vezi noua colecție de toamnă a designerilor romani

*Vrei să scotocesti fară grabă printre nenumărate lucruri, să probezi pe-ndelete pantofi, să încerci ce haine vrei tu, să negociezi prețurile si să pleci cu un zambet mare și multe lucruri faine? -> Locul perfect e la Dianei 4 ,printre sute de produse!

*Vrei să te răsfeti cu un meniu delicios în pauzele de scotocit,ei bine avem un brunch pe masură si asta nu e tot…cafea,ceai dăm din partea casei
*Vrei pur și simplu să te simti bine să cunosti oameni noi, să petreci o zi de vacanța într-un spatiu rupt de realitatea agitată? Hai la Dianei 4.

https://www.facebook.com/events/347556852068400/?fref=ts

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează