Târgul de haine „Modă pe Îndelete” Autumn Fair

0

De acum ai mai multă modă pentru tine și familia ta!

Târgul de haine „Modă pe Îndelete” Autumn Fair vă dă intalnire in inima Bucurestiului la Dianei 4.
Vino și descopera nota de prospețime pe care o aduce noua colecție de toamna-iarna și joaca-te cu texturile, culorile și cu imprimeurile vibrante ale noului sezon!

Te asteptăm sambată 27 Septembrie la o noua editie Modă pe Îndelete!

CE găsesti la Modă pe Îndelete?
Haine, pantofi, accesorii, cosmetice,produse bio -> pentru Grown-ups
Haine, pantofi, accesorii, jucarii -> pentru Copii.

Toate la un loc, la Dianei 4, Bucuresti.

2289badbd33c8c729a05077e2788424d - Copy

DE CE să vii?

Pentru că:
* Vrei sa-ti iei ceva fain pentru toamna, dar nu vrei sa plătesti sume mari? Soluția e simpla,scotoceste la Modă pe Îndelete! Învățăm să aplicăm cei 3R: Reduce, Reuse, Recycle.
SAU poate:

*Vrei să vezi noua colecție de toamnă a designerilor romani

*Vrei să scotocesti fară grabă printre nenumărate lucruri, să probezi pe-ndelete pantofi, să încerci ce haine vrei tu, să negociezi prețurile si să pleci cu un zambet mare și multe lucruri faine? -> Locul perfect e la Dianei 4 ,printre sute de produse!

*Vrei să te răsfeti cu un meniu delicios în pauzele de scotocit,ei bine avem un brunch pe masură si asta nu e tot…cafea,ceai dăm din partea casei
*Vrei pur și simplu să te simti bine să cunosti oameni noi, să petreci o zi de vacanța într-un spatiu rupt de realitatea agitată? Hai la Dianei 4.

https://www.facebook.com/events/347556852068400/?fref=ts

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează