Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targul de Economie Sociala Chance for Life / 5 decembrie 2014

0

Fundatia Chance For Life invita organizatiile non-guvernamentale care activeaza in domeniul economiei sociale sa participe la Targul de Economie Sociala Chance for Life.

Acesta va avea loc in Bucuresti pe data de 5 decembrie 2014, intre orele 11:00 – 20:00 in Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea nr. 4, Sector 6, Bucuresti.

Targului de Economie Sociala Chance for Life se afla anul acesta la a doua editie. Prima editie s-a desfasurat in luna octombrie a anului trecut, la Rin Grand Hotel, Bucuresti, si s-a bucurat de un foarte mare succes. La acesta au participat 20 de organizatii non-guvernamentale (expozanti) si peste 100 de participanti din Romania si alte tari europene.

Editia de anul acesta urmareste promovarea conceptului de intreprindere sociala, a activitatilor specifice acesteia si a rezultatelor reale produse in timp, la nivelul publicului larg, cat si a companiilor si institutiilor publice in vederea cresterii increderii in efectele sociale aduse de acestea la nivelul comunitatii.

Invitatie

Participarea la targ este gratuita. Organizatiile interesate se pot inscrie printr-un mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro pana la data de 27.11.2014.

Parteneri ai evenimentului: AFI Palace Cotroceni.

Evenimentul este realizat cu sprijinul United Way Romania.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.