Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târgul de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei

0

Târgul de Crăciun de la Fundaţia Calea Victoriei
17 Decembrie, orele 11.00 – 19.00

Duminică, 17 decembrie, te așteptăm la Târgul de Crăciun – Cadouri şi delicatese culturale, unde poți găsi cadouri pentru toți cei dragi!

Înscrie-te la atelierul preferat și profită de reducerea de 15%* pentru
cursurile din ianuariePoți alege un curs pentru tine sau poți oferi un cadou inedit de Crăciun, sub forma unui Voucher cadou la atelierele Fundației Calea Victoriei.

La Târgul de Crăciun te vom întâmpina cu ilustrații originale, cosmetice naturale, obiecte decorative de Crăciun, prăjituri și dulcețuri, globuri, jucării, haine și accesorii, felicitări, aranjamente florale și multe alte surprize. Descoperă toți expozanții și produsele lor urmărind pagina evenimentului!

Uite, pentru început, câteva idei de ateliere pentru care poți opta, dar lista cursurilor este mult mai generoasă:

PROGRAM:
Duminică 17 Decembrie, 11:00 – 19:00
INTRARE LIBERĂ
Adresă: str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

*Reducerea de 15% oferită la Târgul de Crăciun nu se cumuleaza cu alte promoţii sau reduceri.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.