Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targul de Craciun – Cursuri cu 15% Reducere si Cadouri pentru suflet

0

Targul de Craciun

Cursuri cu 15% Reducere si Cadouri pentru suflet

unnamed

In 16 si 17 decembrie (vineri – orele 17.00-21.00 si sambata – orele 11.00-19.00), te invitam la Fundatia Calea Victoriei sa te delectezi alegand cadouri, pentru tine si cei apropiati, dintre cursurile noastre si dintre creatiile unor designeri si artisti originali.

Participantii la targ pot cumpara vouchere la cursurile din ianuarie, cu o reducere de 15%* la pretul intreg. Cursurile din IANUARIE  pot fi un cadou ingenios de Craciun pentru familie sau prieteni, dar si ocazia ta de a incepe anul cu o activitate simpatica.

Aducem in salonul fundatiei produse variate si originale, create cu bucurie si gust de artizani entuziasti: cosmetice naturale, dulceturi savuroase si dulciuri ispititoare, portelan pictat manual, bijuterii, globuri din fetru, jucarii adorabile si genti neconventionale.

Cadourile pregatite pentru voi la Fundatia Calea Victoriei sunt:

PROGRAM:
Vineri 16 Decembrie, 17:00 – 21:00
Sambata 17 Decembrie, 11:00 – 19:00
Loc: Str. Popa Soare 40

*Reducerea de 15% pentru participantii la targ nu se cumuleaza cu reducerea de 10% pentru cursanti fideli, elevi, studenti si pensionari.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.