„Târgul de bunătăți românești” aduce bucatele tradiționale în inima Capitalei

0

În weekend, de vineri, 17 martie și până duminică, 19 martie, iubitorii de bucate tradiționale se întâlnesc la „Târgul de bunătăți românești” amenajat în parcarea magazinului Kaufland din strada Sebastian nr. 88.

Targ de bunatati romanesti_parcare Kaufland

Târgul va fi deschis între orele 9:00 – 18:00 în fiecare zi a acestui sfârșit de săptămână și oferă bucureștenilor o gamă largă de preparate culinare autohtone, dulciuri fără zahăr și obiecte confecționate de meșteri populari. Vizitatorii sunt invitați să deguste preparate tradiționale 100% românești, direct de la producătorii locali și să redescopere savoarea delicateselor autohone.

În cele 15 căsuțe de poveste în care va fi amenajat târgul, oaspeții vor găsi:

  • Ciocolată artizanală;
  • Dulciuri și prăjituri fără zahăr;
  • Cozonac tradițional, covrigi și dulciuri de casă;
  • Obiecte populare și accesorii din piele;
  • Siropuri și dulcețuri naturale;
  • Miere și produse apicole;
  • Produse lactate;
  • Carne și preparate tradiționale.

Acest eveniment face parte din seria de târguri prin care Kaufland susține producătorii români, oferindu-le gratuit spațiu de vânzare și logistică, din pasiune pentru gustul și prospețimea produselor românești.

 „Ca retailer, ne bucurăm că putem susține fermierii și producătorii locali prin această serie de târguri. Ne dorim să acordăm mai multe oportunități producătorilor mici și mari, pentru că ei să poată oferi românilor produse autohtone, inclusiv produse care nu se găsesc în magazine.

Avem o colaborare îndelungată cu producătorii români și investim constant în programe de sprijinire a acestora. De exemplu, anul acesta am demarat primul program național prin care producătorii pot obține cea mai prestigioasă certificare internațională de calitate și siguranță alimentară, GlobalG.A.P”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland România.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează