Târgul cadourilor cu suflet are loc pe 5 și 6 decembrie

0

În primul weekend de iarnă, în preajma zilei de Sf. Nicolae, pe 5 și 6 decembrie 2014 Impact Hub București organizează în cadrul Impact Festival, Târgul cadourilor cu suflet, o expoziție cu vânzare ce va reuni peste 20 de organizații și producători locali.

”Am colindat România în lung și lat pentru ca la acest târg să participe acele organizații care prin activitatea lor produc un impact pozitiv în societate. Produse artizanale ale meșterilor populari, produse fashion din materiale reutilizate, jucării personalizate și multe alte surprize vă așteaptă în cele 6 zone ale târgului: accesorii și decorațiuni, cadouri pentru copii, produse artizanale, produse reciclate, cadouri cool și cea culinară.” a declarat Oana Păun, Managing Director Impact Hub București.

Impact-Fair

Iată doar câteva din ideile de cadouri ce vor fi disponibile la târg: jucării și cadouri creative pentru copii mici și mari, genți și portofele din bannere reciclate, decorațiuni pentru Crăciun din hârtie creponată, dulceață facută la ceaun pe foc de lemne, sacoșe și genți din bumbac 100%, lucrări în ediții limitate ale artiștilor români, produse locale din Transilvania, coșuri de cadouri și multe altele.

Printre expozanți se numără: Upside Down, Colorhood, La Jie Boutique, Mercy Charity Boutique, WoodbeNice, Cooperativa de Artă, Fundația Inimă De Copil, Atelier Simpluș, Bebetărie, Dulce a la Mir, Sunday Bagel, Bunicel, Simona Opriș, Fab Lab, Pimp the Garbage, Delice Corner, Concordia, Atelierul de Pânză, Transylania Gift, Mandra Chic, Ergo-mesteșuguri, Meșterii din Spanțov, Remesh​ și Spheric​​.

Programul de vizitare al târgului este:

Vineri, 5 decembrie, 11:30 – 21:00
Sâmbătă, 6 decembrie, 11:30 – 18:00

Impact Fair – Târgul cadourilor cu suflet va avea loc la Impact Hub București, pe Strada Halelor nr.5, etaj 3, în zona Piața Unirii și este organizat în cadrul Impact Festival 2014 de Impact Hub București cu sprijinul partenerului principal OMV Petrom. (Facebook event)

Despre Impact Hub București

Impact Hub București este un spațiu de colaborare conceput pentru inovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Impact Hub Bucharest oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.