Târguiala sfârșitului de primăvară, sâmbăta 21 Mai in Gradina Sticlarilor

0

End of Spring Haggle (Târguiala sfârșitului de primăvară) va avea loc sâmbăta 21 Mai in Gradina Sticlarilor, Str Vasile Lascăr, nr.36, București. De la ora 12:00 până seara la 19:00 târgoveți cu faimă din edițiile anterioare cât și alții noi, te vor aștepta să negociezi ca-n bazar.

Afis A3M

Haggle este un concept nou de targ, ce face fuziune între un Yard Sale și un social party, unde toate prețurile sunt negociate iar ceaiurile, muzica si voia bună sunt ingredientele de baza.

Asa ca te invităm la un ceai special cum doar la noi gasești, să zumzăi un cantec vesel in timp ce te invârți intre pantofi , paltoane, cărți, bibelouri si obiecte de mobilier. Ia-l și pe prietenul tău, sigur nu o să se plictisească pentru că la noi se târguiesc și băieții.

Linkul evenimentului: https://www.facebook.com/events/1623191611338451/

Intrarea pentru vizitatori este gratuită!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.