Târg pentru o viaţă sănătoasă

0
Oare cum este să mergi la târg şi să te tocmeşti pentru o viaţă (mai) sănătoasă? Cât costă o viaţă mai sănătoasă? Dar cât costă o viaţă mai frumoasă? O şansă bună de a răspunde la aceste întrebări este participarea la Târgul pentru o viaţă sănătoasă din Bucureşti între 29-31 Mai 2009. Detalii despre acest eveniment pe site-ul Târguri pentru tine

„Lume, Lume! Odată cu primele raze calde de soare îşi deschide porţile Târgul pentru o viaţă sănătoasă. Odată cu sosirea primăverii începe să se trezească şi în noi conştiinţa ecologică. Ne bucurăm de toate minunăţiile naturii, de culori şi miresme dar oare ştim cât de fragile sunt? Oare facem ceva să le protejăm, să le ocrotim, să le lăsăm şi generaţiilor următoare? Haideţi să descoperim împreună în câte unghere din viaţa noastră natura joacă un rol nebănuit! Vă aşteptăm la Muzeul Ţăranului Român, din Bucureşti între 29-31 Mai 2009 să descoperiţi oferte de servicii şi produse BIO, să vă delectaţi cu miresme şi culori ale naturii pregătite pentru ca voi sa plecaţi cu ele acasă, să vă convingem să faceţi mai mult sport, să găsiţi cărţi interesante, să ascultaţi vocea pământului şi vuietul pădurii, să mirosiţi parfumul binefacerii şi zâmbetul pur al oamenilor care cinstesc prin munca lor natura.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează