Targ hand made la Arenele Romane

2

The Clothes Next door, cel mai mare targ din Bucuresti cu peste 150 de participanti va avea loc la Arenele Romane in perioada 28 martie si 18 aprilie in fiecare duminica. Intrarea libera.

via sofresh.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Targ hand made la Arenele Romane | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    Echipa revistei Atelierul are nevoie de ajutor pentru Ghidul Targului Perfect.
    Organizarea targurilor este in continuare un subiect care creeaza controverse. De la inscrieri, la costuri, spatii si publicitate, pana acum nu am avut parte de un targ perfect… Ne intereseaza sa aflam parerea voastra despre targurile la care ati participat. Cu bune si cu rele si mai ales cu idei de imbunatatire. Daca ati fi organizatori voi cum ati face un targ?
    Ne puteti scrie pe adresa contact@revista-atelierul.ro

Comentează