Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târg de universități care au au programe de studii în Artă, Grafică, Fashion, Ilustrație, Interior Design, Product design și alte domenii apropiate

0

Vineri, 4 octombrie 2019 in cladirea Arcub din Centrul Vechi, Bucuresti, Premium Edu organizeaza un targ de nisa (Study IN), cu universitati din lume (Italia, UK, Elveția, Germania, Suedia, Austria) care au programe de studii in Arta, Grafica, Fashion, Ilustratie, Interior Design, Product design, Comunicare in domeniile acestea, Styling, Photo, Jurnalism de fashion, Business and management, advertising in aceste domenii, Hospitality &Culinary arts, Inovare.

Speaker: Alexia Eram, Andreea Esca – speaker inspirațional, Ioana Ciocan și Alin Gălătescu vor participa ca invitați speciali la workshopuri despre ”Cum să îți faci portofoliul” pentru dosarul de aplicare și despre ”Cum să faci bani din artă”.

http://www.premiumedu.ro/study-in-by-premium-edu/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.