Târg de universități care au au programe de studii în Artă, Grafică, Fashion, Ilustrație, Interior Design, Product design și alte domenii apropiate

0

Vineri, 4 octombrie 2019 in cladirea Arcub din Centrul Vechi, Bucuresti, Premium Edu organizeaza un targ de nisa (Study IN), cu universitati din lume (Italia, UK, Elveția, Germania, Suedia, Austria) care au programe de studii in Arta, Grafica, Fashion, Ilustratie, Interior Design, Product design, Comunicare in domeniile acestea, Styling, Photo, Jurnalism de fashion, Business and management, advertising in aceste domenii, Hospitality &Culinary arts, Inovare.

Speaker: Alexia Eram, Andreea Esca – speaker inspirațional, Ioana Ciocan și Alin Gălătescu vor participa ca invitați speciali la workshopuri despre ”Cum să îți faci portofoliul” pentru dosarul de aplicare și despre ”Cum să faci bani din artă”.

http://www.premiumedu.ro/study-in-by-premium-edu/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.