Târg de Sânziene, Bucureşti 24 iunie

0

Invitatie la Zi şi Noapte de Sânziene


Agenţia J’Info Tours organizeazã la Muzeul Ţãranului Român (Bucureşti), în data de 24 iunie, Zi şi Noapte de Sânziene. Între orele 12:00 ºi 20:00 puteţi vizita un Târg de Sânziene la care vor participa peste 20 de meşteri cu obiecte din lemn şi ceramicã,trãistuţe şi şervete, coşuleţe împletite manual, ţesãturi şi cusãturi, icoane pe sticlã şi lemn. Intrarea la târg este de 2 lei.

targ-de-sanzieneÎntre orele 21:00 şi 22:30 sunteţi invitaţi la un spectacol de teatru în aer liber, în regia Anei Cucu. În distribuþie: Sorin Şaguna, Mãdãlina Ridea, Alexandru Sinca, Andreea Gheorghe şi Graţiela Bãdescu .

Întrarea la spectacol este liberã.

Eveniment realizat la initiativa doamnei Carmen Pavel. Cu sprijinul Comisiei de Cultura, Invatamant, Culte si Sport a Consiliului General Municipiul Bucuresti  – Comisia de Turism. Parteneri media: 24-Fun, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, RFI, Port.ro, Hot News, Observator cultural

Va asteptam cu drag si fast!
Relatii la: 0721100455;021/3165810noname

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează