Targ de produse traditionale in Bucuresti / Bulevardul Aviatorilor

0

Lume lume! Hai la Targ in weekend! 19-20-21 martie 2010. Pe bulevardul Aviatorilor in sectorul 1 Bucuresti. Produse tradiţionale şi meşteşugăreşti, dulciuri, obiecte confecţionate manual. „Mobilă şi carte veche, decoraţiuni,

produse tradiţionale şi meşteşugăreşti, dulciuri, obiecte confecţionate manual şi cadouri inedite sunt câteva din lucrurile cu care se pot alege cei care vor vizita în acest sfârşit de săptămână târgurile organizate în capitală de Primăria Sectorului 1 şi ATE Carpatia.”

Via money.ro

(foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează