Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târg de joburi și internshipuri @ Universitatea Româno-Americană

0

Târg de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a II-a

În scopul corelării permanente a ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii, precum și a creării unui mediu de interacțiune concret, Universitatea Româno-Americană din București organizează târgul de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR, ediția a II-a.

banner_RJF-2015

Târgul va avea loc pe data de 25 martie 2015, între orele 10:00 – 17:00, în incinta Universității Româno-Americane (Bld. Expoziției, nr.1B, sector 1, București).

Evenimentul cuprinde activități de recrutare și selecție la standurile companiilor expozante ce vor fi amplasate în holul principal al Universității (corp B).

COMPANII PARTICIPANTE:

 companii_RJF-2015

De asemenea, evenimentul presupune desfășurarea în paralel a unor workshopuri tematice susținute de către reprezentanți ai mediului social, educațional și de business, menite să ofere informații utile pentru dezvoltarea profesională.

WORKSHOPURI DISPONIBILE:

ORA 10:00:

1.      „Event Management – o pasiune transformată în job”

Speaker: Oana Pascu – Tours & Events Manager CITY COMPASS

2.      „ANTREPRENORIATUL – de la rutină la succes”

Speaker: Iulian Monea – Bronze Leader VEMMA România

ORA 11:30:

1.      „Cariera ta în era digitală”

Speakeri: Viorel Nedelcu (Resourcing manager), Loredana Nilca (Recruiter) și Silvia Mogoș (Recruitment Specialist), ORANGE

2.      „Whatever you are, be a good one!”

Speaker: Salomeea Florea – Recruitment Specialist CATALYST

ORA 13:00:

1.      „PERSONAL BRANDING”

Speaker: Cristina Postolache – Managing Partner Big 4 Human Resources

2.      „Tineri la început de carieră în vânzări”

Speaker: Dragoș Trandafir – Șef Serviciu Vânzări Directe, Banca Transilvania

3.      „DE LA STUDENT LA PROFESIONIST ÎNTR-O COMPANIE DE TOP”

Moderatori: Marina Haidaev (Consilier Marketing și Comerț – Roedl & Partner Audit) și
Poting Violeta (Specialist Marketing – Roedl & Partner Outsourcing)

ORA 15:00:

1.      „Fața nevăzută a interviului de selecție”

Speaker: Petru Ionescu-Caibulea – Lect.univ.dr. și Trainer

2.      „Life Coachingul – o metodă de schimbare a istoriei personale”

Speaker: Marian Opran – Licensed Associate NLP Coach

3.      „ORIGAMI – arta de a împături hârtia”

Speaker: Mircea Manolache – Coordonator club Origami Haramichi RO

4.      „Cum îți schimbă viața Work and Travel?”

Speaker: Tudor Tărbujaru – Manager Students Experience

La RAU JOB FAIR 2015 poate participa GRATUIT oricare persoană (student, masterand sau absolvent, indiferent de Universitatea de proveniență) în urma completării unui formular de înscriere online.

Mai multe informații despre ediția curentă a târgului de joburi și internshipuri RAU JOB FAIR sunt disponibile pe website-ul dedicat rjf.rau.ro

AFIS_RJF-2015_VF

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.