Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Târg de Inițiative Cetățenești

0

Ediția a 2-a a Târgului de Inițiative Cetățenești are loc pe 20 iunie 2015

Pentru oameni cu al șaselea simț – simțul civic!

Centrul de Resurse pentru participare publică (CeRe) organizează a doua ediție a Târgului de Inițiative Cetățenești în data de 20 iunie 2015, între orele 16.00 – 20.00, la Grădina Verona a Librăriei Cărturești.

grafica anunt

Prin mesajul târgului – „Pentru oameni cu al șaselea simț: simțul civic” CeRe încurajează coagularea unor inițiative civice la nivelul Capitalei, dar și o deschidere din partea bucureștenilor pentru implicare în decizii publice, pentru rezolvarea diverselor probleme cu care se confruntă comunitatea.

Scopul evenimentului este de a crește vizibilitatea inițiativelor cetățenilor de la nivel de cartier, aducându-le în atenția publicului larg. Este, de asemenea, un prilej pentru grupurile de cartiere de a se cunoaște și a pune bazele unor colaborări viitoare.

CeRe primește înscrieri pentru participarea la târg până la data de 1 iunie 2015. Sunt așteptate să participe grupuri de inițiativă civică/organizații constituite la nivel de București, active la nivel de cartier, fie că au sau nu personalitate juridică, care au înaintat solicitări către autoritățile publice pentru rezolvarea unor probleme de interes local și care au ca bază de susținere cetățeni din cartierele Capitalei.

Înscrierea se face online printr-un formular disponibil aici sau la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1Dm3vNGDvLF9HjLC7OIGty65tDypKnak6uJ9nFZJtQ00/viewform?usp=send_form

În cadrul Târgului organizații cu experiență în interacțiunea cu autoritățile vor susține prezentări pentru participanți.

Partenerii târgului sunt Librăria Cărturești, StudioBasar și Asociația Komunitas. 

CeRe – Centrul de Resurse pentru participare publică este organizația care încurajează cetățenii și ONG-urile să aibă o voce puternică în fața autorităților publice, să ia atitudine și să se implice în decizii cu impact direct asupra lor sau asupra comunităților pe care le reprezintă.

Mai multe detalii despre CeRe găsiți pe www.ce-re.ro și https://www.facebook.com/participare?ref=hl

Eveniment derulat în cadrul proiectului “Bucureștiul civic – pentru cetățeni cu simț critic, proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi  norvegiene accesaţi  www.eeagrants.org

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.