Targ de haine si accesorii in scop caritabil

0

Târg de vară în centrul Capitalei

Înainte de a pleca în mult visata vacanță de vară, toate femeile au nevoie de o sesiune de cumpărături și ultime pregătiri. Merci Charity Boutique, singura ceainărie caritabilă din România, dă întâlnire tuturor doamnelor și domnișoarelor în zilele de 5 iulie (între orele 16.00-00.00) și 6 iulie (10.00-15.00), la Night & Day Garage Sale, ocazia perfectă pentru o sesiune de cumpărături în stil parisian, înainte de vacanță.

afis_night&day_garage_sale

Astfel, toți cei cei care vor avea drum, în week-end, pe str. Smârdan nr. 13 (Bucuresti), pot vizita spațiul cald și primitor al ceainăriei care va găzdui expozanți din cei mai diverși și obiecte la prețuri mici: haine, cărți, antichități, bijuterii și chiar dulciuri făcute în casă.

Evenimentul este la cea de a treia ediție și ultima în scopul caritabil de a strânge fonduri pentru achiziționarea a 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, tratament obligatoriu în curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la noi în țară, iar prețul este prea ridicat (100 euro/cutie) pentru ca cei 15 copii identificați de reprezentații Merci Charity Boutique să și-l poată permite.

Inițiativa Merci Charity Boutique a venit în sprijinul ajutorării acestor cazuri sociale, dar și ca moment potrivit pentru toți cei care nu au puțin timp la dispoziție și își doresc să poată face cumpărături și pe parcursul nopții.

Participă și tu la Night & Day Garage Sale, târgul verii cu shopping pe timp de noapte, în scop caritabil!

facebook.com/mercicharityboutique

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează