Targ de Florii in Cismigiu si Herastrau!

1

În Bucureşti, avem un sfârşit de săptămână cu târguri. Cu ocazia Floriilor au loc mai multe evenimente și spectacole în aer liber.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Tradiţiei şi Creaţiei Populare, inaugurează  târgul „Tradiţii şi flori de sărbători” în parcurile Cişmigiu şi Herăstrău.

Bucureştenii sunt aşteptaţi cu expoziţie de flori, târg de meşteşugari, plimbări gratuite cu trăsuri, muzică tradiţională şi fanfare.

Pentru cei mici, organizatorii au pregătit spectacole de teatru pentru copii, plimbări cu ponei, picturi pe faţă şi multe alte surprize.

Parcul Cişmigiu va găzdui pe toată perioada evenimentului un Târg de Paşte cu 40 de căsuţe cu obiecte şi dulciuri tradiţionale, iar în Parcul Herăstrău atracţia principală va fi un târg de flori.

La Muzeul Ţăranului Român e in desfăşurare traditionalul tîrg de florii.

Institutul Geologic al României prin Muzeul Naţional de Geologie deschide expoziţia cu vânzare „Poveştile Pământului de Florii”, în cadrul căreia pot fi admirate şi cumpărate cristale, flori de mină şi bijuterii din pietre preţioase şi semipreţioase.

via rfi.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.