Targ de Craciun Red Panda pe 13 si 14 Decembrie

0

Targ de Craciun Red Panda pe 13 si 14 Decembrie

Va asteptam cu drag la Centrul de Adoptii Iubirrre la Targul Caritabil de Craciun!

Va invitam la Targul Caritabil de Craciun organizat de Asociatia Red Panda, sambata 13 si duminica 14 Decembrie, intre orele 11 si 16.
Va asteptam cu sute de produse la cele mai bune preturi: haine, bijuterii, genti si pantofi, accesorii, globuri si decoratiuni hand-made.
In premiera, va oferim cele mai noi produse originale Red Panda – potcoavele norocoase – realizate din potcoave autentice pentru cai, pictate si decorate manual cu modele unice.
Fiecare obiect cumparat reprezinta un ajutor pentru cateii pe care ii avem in grija: toate fondurile colectate din vanzarea de produse sunt folosite in beneficiul cateilor gazduiti in Centrul de Adoptii Iubirrre, pe care veti avea prilejul sa ii cunoasteti vizitandu-ne la Targul Caritabil de Craciun.

Va intampinam cu dulciuri, ceai si vin fiert, asa cum se cuvine intr-o zi de iarna, si cu codite vesele de catei pe care sa ii bucurati cu o mangaiere.

Adresa:
Bucuresti, Centrul de Adoptie Iubirrre, Bd. Barbu Vacarescu nr. 164 (in incinta Planeta Ham Ham)
Pentru informatii ne puteti contacta: office@red-panda.rowww.facebook.com/RedPanda.Romania, tel. 0723316673
Targ Caritabil de Craciun Red Panda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.