Târg de carte unde vizitatorii vor face donații în haine și accesorii pentru copiii de la Valea Plopului

1

Rotaract Triumph București organizează sâmbătă, 2 iulie, între orele 11.00- 20.00 un târg de carte cu intrare liberă la Beraria H (Strada Kisellef Nr 32) în București. Ajuns la cea de-a VIII-a ediție, evenimentul „Jos Textila, întoarce fila” își propune să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială.

t
În schimbul unei cărți/reviste la alegere, vizitatorii târgului vor face donații în haine și accesorii care vor fi distribuite ulterior, cu ajutorul părintelui Nicolae Tănase, către persoanele cu posibilități materiale reduse din satul Valea Plopului, printre care și copii abandonați, fără părinți.

Mulțumirile se îndreaptă către partenerul principal Berăria H, cât şi către sponsorii şi colaboratorii ce s-au implicat în acest proiect până în momentul de faţă: Bookaholic, Editura Corint, Editura For You, Okian, www.romaniafashion.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.