Târg de carte cu intrare liberă la Readers Café / sâmbătă, 5 decembrie

0

Rotaract Triumph București  organizează sâmbătă, 5 decembrie, între orele 11.30- 18.00, un târg de carte cu intrare liberă la Readers Café (Metropolis Center, Parter, Bulevardul Iancu de Hunedoara 55-57) în București. Ajuns la cea de-a VII-a ediție, evenimentul „Jos Textila, întoarce fila” își propune să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială. Unul dintre reușitele ediției anterioare este sprijinul de care s-a bucurat proiectul din partea domnului Ioan Vulpescu, Ministrul Culturii la momentul respectiv.

jos textila intoarce fila

În schimbul unei cărți/reviste la alegere, vizitatorii târgului vor face donații în haine și accesorii care vor ajunge ulterior, cu ajutorul asociației „Mara’s Angels”, la copii și tineri peste 18 ani cu posibilități materiale reduse, precum și la mamele abuzate din cadrul Centrului Sfânta Maria din sectorul 5.

Mulțumiri se îndreaptă către sponsorii și partenerii ce s-au implicat în acest proiect:

Partener logistic: Readers Café

Partener media: Pro FM România

Parteneri sociali: Asociația „Mara’s Angels”, Centrul Sfânta Maria – Sector 5

Parteneri strategici: Bookaholic, Decât o Revistă, Editura Art, Editura Corint, Editura For You, Editura Nemira, Editura Publica, Okian.

Event: https://www.facebook.com/events/923693444345855/

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary

International, din care fac parte membri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

Facebook: https://www.facebook.com/rotaracttriumph.ro/?fref=ts

Website: www.rotaracttriumph.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează