Targ de Antichitati, Bulevardul Aviatorilor, 21-23 august ’09

2

Între 21 şi 23 august 2009 se desfăşoară cea de-a patra ediţie a Târgului de Antichităţi, pe Bulevardul Aviatorilor, trotuarul din faţa parcului Kiseleff. Organizatorii promit peste 100 de expoziţii cu antichităţi, filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche şi tot ce înseamnă anticariat veritabil.

În ultima zi a târgului, pe 23 august, vizitatorii vor putea participa la o paradă a costumelor militare purtate de armata română în Războiul de Independenţă din 1877-1878. Parada a fost organizată la initiaţiva asociaţiei “Tradiţia Militară” şi va începe la ora 16.00.

Ştire preluată de pe lumebuna.ro
(foto Florin Ghindă, Braşov, martie 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for Targ de Antichitati, Bulevardul Aviatorilor, 21-23 august ‘09 - RomaniaPozitiva [romaniapozitiva.ro] on Topsy.com

 2. avatar

  Cea de a-40-a editie a

  Salonul de antichitati si anticariat la
  World Trade Plaza- Pullman Hotel
  (ex Sofitel)
  5 – 6 Martie 2011

  Ore de vizitare: 10.00-18.00

  Salonul de anticariat si antichitati Rom-Antique se afla la cea de-a 40-a editie cu o participare internationala reunind peste 50 de galerii renumite de arta si colectionari particulari din Romania, SUA, Anglia, Belgia, Austria si Irlanda. Conform traditiei vor fi prezentate obiecte inedite, altele decat la editiile precedente, pentru a delecta iubitorii de arta: mobilier mare si mic, ceasuri, tablouri, obiecte traditionale vechi, carte, numismatica, monezi, lustre din Italia, obiecte mici de colectie si masini de epoca (Prezentare Ford 1923).

Comentează