Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Targ de Antichitati, Bulevardul Aviatorilor, 21-23 august ’09

2

Între 21 şi 23 august 2009 se desfăşoară cea de-a patra ediţie a Târgului de Antichităţi, pe Bulevardul Aviatorilor, trotuarul din faţa parcului Kiseleff. Organizatorii promit peste 100 de expoziţii cu antichităţi, filatelie, numismatică, icoane, decoraţiuni interioare, carte veche şi tot ce înseamnă anticariat veritabil.

În ultima zi a târgului, pe 23 august, vizitatorii vor putea participa la o paradă a costumelor militare purtate de armata română în Războiul de Independenţă din 1877-1878. Parada a fost organizată la initiaţiva asociaţiei “Tradiţia Militară” şi va începe la ora 16.00.

Ştire preluată de pe lumebuna.ro
(foto Florin Ghindă, Braşov, martie 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

2 comentarii

 1. Pingback: Twitter Trackbacks for Targ de Antichitati, Bulevardul Aviatorilor, 21-23 august ‘09 - RomaniaPozitiva [romaniapozitiva.ro] on Topsy.com

 2. avatar

  Cea de a-40-a editie a

  Salonul de antichitati si anticariat la
  World Trade Plaza- Pullman Hotel
  (ex Sofitel)
  5 – 6 Martie 2011

  Ore de vizitare: 10.00-18.00

  Salonul de anticariat si antichitati Rom-Antique se afla la cea de-a 40-a editie cu o participare internationala reunind peste 50 de galerii renumite de arta si colectionari particulari din Romania, SUA, Anglia, Belgia, Austria si Irlanda. Conform traditiei vor fi prezentate obiecte inedite, altele decat la editiile precedente, pentru a delecta iubitorii de arta: mobilier mare si mic, ceasuri, tablouri, obiecte traditionale vechi, carte, numismatica, monezi, lustre din Italia, obiecte mici de colectie si masini de epoca (Prezentare Ford 1923).

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.