Targ Bio Muzeul Satului din Bucuresti / 15-18 august 2013

0

Cu ocazia sarbătorii” Sfânta Maria Mare” în cadrul târgului bio de la Muzeul Satului, conducerea Muzeului Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” oferă un:

CADOU

 tuturor celor care poartă numele “Sfintei Maria, Maica Domnului”. Cadoul constă în  intrare gratuită în data de 15 august, pe baza unui act de identitate prezentat la casa de bilete.

Asociaţia Bio România mulţumeşte pentru această frumoasă iniţiativă conducerii Muzeului Satului şi transmite binecuvântare, sănătate şi împliniri alături de cei dragi tuturor celor care poartă numele “Sfintei Maria”.

LA MULŢI ANI!

 

—————

 Asociatia Operatorilor din Agricultura Ecologica Bio Romania in parteneriat cu Muzeul Naţional al Satului  “Dimitrie Gusti” din Bucuresti , va invita  de joi pana duminica, in perioada 15-18 august 2013 la „Sfanta Maria Mare”, Targ Bio Muzeul Satului.

 Veti gasi o gama variata de produse bio: Dr. Avraham- Manor Bio Pan – faina, grau, seminte, in, grisine si covrigei, Manor Laboratory – cosmetice, Petras Bio – paste, seminte si cereale, Apicola Deva- produse apicole, Aspazia- dulceata si sirop de trandafiri, Cortina Bioprod – oua, Apimond – miere si produse apicole, Mirdatod – produse lactate, Domeniile Franco Romane – vinuri, Naturalia – produse de panificatie si patiserie, Vifrana – vinuri.

  CARNE BUNA.RO – producatori de carne in sistem traditional, ofera un curcan alb, viu, ce va fi daruit castigatorului concursului „Stil de viata sanatos”, organizat de asociatia noastra. Celelalte premii vor consta in produse bio ale partenerilor expozanti. Evenimentul propune si o expozitie cu degustare de produse ecologice romanesti.

Programul artistic va fi asigurat de Taraful „Domnilor”, care ne va incanta cu muzica populara romaneasca.

In premiera absoluta, Asociatia Bio Romania si trupa de percutie si dans modern „Super Chill”, organizeaza un spectacol interactiv si educativ cultural, Mens sana in corpore sano”-Minte sanatoasa in corp sanatos, in cadrul caruia se acorda premii bio surpriza.

 ”Super Chill”, impreuna cu Asociatia Bio Romania, isi unesc fortele intr-un show dedicat in special tinerilor, cu scopul promovarii dansului si muzicii ritmate, menite sa aduca benificii trupului si mintii umane, impreuna cu hrana sanatoasa bio. Spectacolele se vor desfasura în fiecare zi din perioada mentionata, incepand cu orele 14.00 si orele 16.00, in pauzele dintre spectacole avand loc concursuri cu premii.

Mentionam ca pana la sfarsitul anului 2013, in fiecare zi de sambata si duminica va fi organizat « Targul Bio »  la Muzeul National al Satului ”Dimitrie Gusti”.

Afis - A2 (Muz Sat & Bio-Romania)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează