„Tango pe Matasari” in cadrul proiectului „Femei pe Matasari” / 18 iunie 2011

0

Pe 18 iunie 2011, se va desfasura evenimentul „Tango pe Matasari” – din cadrul proiectului „Femei pe Matasari” – proiect ce isi propune sa schimbe si el perceptia despre zona Matasari a capitalei:

http://www.facebook.com/femeipematasari

„Tango pe Mătăsari” s-a născut natural din împletirea mai multor idei: un festival dedicat femeilor, înrudirea tango-ului cu strada Mătăsari, şi nu în ultimul rând dorinţa de a o ajuta pe Dana Ene. Astfel, sâmbată, ora 18:00, întreaga comunitate de tango va dansa pe toată strada, împărtăşind tuturor iubirea, compasiunea, şi frumuseţea acestui dans.

http://www.facebook.com/tangopematasari

Tango a adunat în jurul său oameni frumoşi ce trăiesc, dansează, experimentează şi iubesc împreună şi astfel crează ceva magic.

Unul dintre aceşti oameni frumoşi este Dana Ene, o femeie cu un suflet minunat. Ea se află într-un moment de transformare, şi comunitatea de tango îi este alături, ajutând-o să-şi implinească visul.

http://anul-transformarii.blogspot.com/

 

În ajutor vine Corul Inocenţilor, în postura de orchestră de tango pentru întregul weekend: o expoziţie impresionantă alcătuită din 5000 de figurine din lut ars, creată de artistul Bistriţean Andrei Pandea. Şi pentru că este o ocazie specială, ne vom putea bucura de minunata limonadă a lui Iulian, însoţită de data aceasta de prăjituri fel şi fel.

Pe 18 şi 19 iunie 2011, redescoperim femeile prin dans, artă şi cultură. Şi aflăm ce lucruri frumoase se nasc în jurul lor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează