„Tango pe Matasari” in cadrul proiectului „Femei pe Matasari” / 18 iunie 2011

0

Pe 18 iunie 2011, se va desfasura evenimentul „Tango pe Matasari” – din cadrul proiectului „Femei pe Matasari” – proiect ce isi propune sa schimbe si el perceptia despre zona Matasari a capitalei:

http://www.facebook.com/femeipematasari

„Tango pe Mătăsari” s-a născut natural din împletirea mai multor idei: un festival dedicat femeilor, înrudirea tango-ului cu strada Mătăsari, şi nu în ultimul rând dorinţa de a o ajuta pe Dana Ene. Astfel, sâmbată, ora 18:00, întreaga comunitate de tango va dansa pe toată strada, împărtăşind tuturor iubirea, compasiunea, şi frumuseţea acestui dans.

http://www.facebook.com/tangopematasari

Tango a adunat în jurul său oameni frumoşi ce trăiesc, dansează, experimentează şi iubesc împreună şi astfel crează ceva magic.

Unul dintre aceşti oameni frumoşi este Dana Ene, o femeie cu un suflet minunat. Ea se află într-un moment de transformare, şi comunitatea de tango îi este alături, ajutând-o să-şi implinească visul.

http://anul-transformarii.blogspot.com/

 

În ajutor vine Corul Inocenţilor, în postura de orchestră de tango pentru întregul weekend: o expoziţie impresionantă alcătuită din 5000 de figurine din lut ars, creată de artistul Bistriţean Andrei Pandea. Şi pentru că este o ocazie specială, ne vom putea bucura de minunata limonadă a lui Iulian, însoţită de data aceasta de prăjituri fel şi fel.

Pe 18 şi 19 iunie 2011, redescoperim femeile prin dans, artă şi cultură. Şi aflăm ce lucruri frumoase se nasc în jurul lor.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează