Talcioc Urban pentru Dana

0

Dana are 39 de ani. E o femeie frumoasa, sensibila, face bijuterii mistoace si este diagnosticată cu cancer mamar cu multiple metastaze osoase. Din 2009. Ea se lupta zilnic cu boala asta mizerabila. Insa, e senina, mai senina decat noi, astia sanatosi si mereu nervosi din orice. Haideti sa o ajutam sa isi revina, orice gest financiar ii va da speranta ca se poate trata.

talcioc urban pentru Dana_bun

„Pe Dana nu o cunosc personal, insa ne-am intalnit de multe ori sub diferite forme. Prima oara cand am aflat despre povestea Danei, in anul 2011, abia nascusem”, spune Delia Grigoroiu.

Cu copilul de cateva saptamani pe mine citeam in paginile revistei DOR  textul lung si sfasietor despre Alegerile Danei. Mi-a rămas povestea asta clar intiparita in minte, poate si pentru ca tot in aceeasi perioada urma sa aflu ca tatal meu suferea de cancer pulmonar. Dana Ene  fusese diagnosticata in 2009 cu cancer mamar. Avea 35 de ani.

Delia Grigoroiu

In aceeasi vara de 2011, împreună cu sotul si bebelușul nostru am fost la un targ cu strangere de fonduri pentru operatia Danei. Am zărit-o de departe, in fundul unei curti pline de lucrusoare care asteptau sa fie cumparata. Am in minte un cadru de film: Dana, tolanita pe niste perne, vesela, chicotea si ne multumea ca am trecut pe acolo sa donam ceva. Intre timp tatal meu s-a stins. Dana lupta in continuare si in tot acest rastimp, a incercat tot ce se ăutea din zona medicinei alternative, insa tumoarea creste in continuare.

Dupa 3 ani de la aceasta intamplare, o prietena comuna imi scrie disperata ca trebuie sa o ajutam pe Dana. Ea avea nevoie de 2000 euro sa ajunga in Germania, pentru un diagnostic clar, care sa-i ofere o schema de tratament corecta.

A doua zi, in februarie 2014 am creat pe Facebook o pagina in care sute de oameni au licitat si au donat pentru Dana. In numai o luna de zile, dupa ce s-au vandut online obiecte precum carti, haine, accesorii, servicii, chiar si tratamente dentare, am strans aproape peste 6300 lei. Insa, Dana mai are nevoie de cel putin 1000 euro pe care speram sa ii strangem la Talciocul Urban din curtea Ca va? Bistro. Peste 20 de talciocari cu marfuri diverse se vor strange duminica, 30 martie, de la 10.30 sa vanda si sa doneze pentru Dana.

Detalii despre acest eveniment caritabil găsiți și pe pagina de facebook special creată.

Donațiile se pot face și direct, în conturile acestea:

ENE DANIELA CRISTINA – CNP 2741207414511
RO11BACX0000000180951000, RON
RO81BACX0000000180951001, EUR
SWIFT: BACXROBU / UNICREDIT BANK

Ce: Talcioc Urban pentru Dana Ene

Când: duminică, 30 martie, de la ora 10.30

Unde: la Ca va? Bistro, strada Știrbei Vodă nr.84A București. 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează