Taiyin – Arta Modelarii Feminine – Workshop autocunoastere feminina

0

Taiyin – Arta Modelarii Feminine – Workshop autocunoastere feminina

“Arhetipurile feminine, cheia catre a-ti intelege destinul”

 

Scoala “Taiyin – Arta Modelarii Feminine” va invita sambata si duminica, 9-10 februarie, orele 12:00 – 15:00 la un workshop de autocunoastere feminina.

Workshop-ul va fi sustinut de Carmen Alona Shuilian, autoarea cartii “Taiyin – Arta Modelarii Feminine”.

Implinirea unei femei depinde de sinceritatea, pasiunea si daruirea cu care paseste pe drumul Vietii ei. Asa spun Inteleptii. Pentru aceasta, este necesar sa se cunoasca cat mai bine pe ea insasi, sa-si urmeze propriul model, nu sa isi aleaga unul in exterior la care in final doar sa viseze.

Arhetipurile reprezinta unul dintre cele trei ingrediente esentiale necesare descoperirii propriului model.

Stagiul pe care vi-l propun contine una din cele mai pretioase invataturi pe care le-am primit in misteriosul domeniu al cunoasterii feminine.

Cu aceasta ocazie, veti avea o cheie, poate cea mai importanta, pe calea descoperirii si implinirii

propriei personalitati feminine.

 

Din continutul workshop-ului:

-legatura dintre tipologiile feminine, cele 5 elemente si imaginile arhetipale
-descrierea imaginilor arhetipale

– testul de identificare a imaginii arhetipale
-arhetipurile fundamentale feminine si caracteristicile lor
-metode practice de identificare a propriului arhetip
-rolul arhetipurilor in viata relationala a femeii

Program:

sambata, 9 februarie – 12:00-15:00

dumininca, 10 februarie – 12:00-15:00

Locatie: Sediu Taiyin Piata Unirii – Str. Negru Voda, nr. 4, bl. C3A, sc. 3, et 2, ap. 41, interfon ARTASIA (langa Institutul Bancar Roman)

 

Pret:

180 lei

 

Inscrieri:

* data limita de inscriere 7 februarie

inscrierea presupune achitarea taxei

tel: 0731.497.159

e-mail: taiyin@arta feminitatii.ro

* numar de locuri limitat

arhetipurile-feminine

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.