Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TailorAd și UNTEATRU organizează “Revelion de sufragerie”, o reinterpretare a atmosferei optzeciste

0

TailorAd și UNTEATRU organizează “Revelion de sufragerie”,  o reinterpretare a atmosferei optzeciste

Agenția TailorAd împreună cu UNTEATRU organizează în noaptea dintre ani o petrecere cu tematică aparte: Revelion (1987-2017) de sufragerie. Astfel, cei care își doresc să întâmpine noul an în spirit optzecist sunt așteptați în sufrageria dansantă de la UNTEATRU, unde vor experimenta din plin atmosfera revelioanelor din anii de glorie.

revelion-de-sufragerie

“Suntem adepții proiectelor creative, out of the box, de aceea ne-am propus să încheiem anul cu o petrecere în stilul nostru. Am conturat un concept îndrăzneț, bazat pe reinterpretarea revelioanelor din anii ’80 și ne dorim ca împreună cu invitații noștri să simțim și să trăim ceea ce atunci doar urmăream la TV. De data aceasta, noi facem acțiunea și ne bucurăm din plin de ea”, a declarat Raluca Elena Rogoz, TailorAd.

“După un an plin cu spectacole de teatru, premiere, evenimente aniversare importante precum Zilele UNTEATRU și concerte, UNTEATRU este încântat să intre în 2017 la fel de activ și optimist. Ne vom aminti cu drag, alături de voi, de Revelioanele în sufrageria prietenilor de familie și vom trece emotionați în noul an! Un remake fidel al revelionului din anii ’80”, au adăugat Andreea și Andrei Grosu, fondatori UNTEATRU.

Evenimentul se adresează atât nostalgicilor care își amintesc de modestele petreceri din acei ani, cât și curioșilor născuți după ’90, dornici să desopere atmosfera Revelioanelor de altă dată. Conceput ca o reinterpretare a “epocii de aur”, Revelionul de sufragerie reunește elemente autentice precum decorul, muzica și preparatele specifice vremurilor de mult apuse.

Pentru a simți din plin spiritul Revelioanelor de sufragerie, invitații vor dansa pe celebrele șlagăre ale artiștilor consacrați la acea vreme, remixate pe beaturi electro și se vor distra urmărind momentele comice în stilul lui Amza Pelea, Dem Rădulescu, Stela și Arșinel, reinterpretate de tineri artiști. În plus, în sala de teatru vor rula întreaga noapte proiecții cu celebrele programe artistice ale Televiziunii Române, difuzate în anii ’80.

Pe lângă decorul original și momentele artistice specifice, meniul completează tematica petrecerii. Acesta este inspirat din masa tradițională a Revelionului din 1987, fiind nelipsite celebra salată de boeuf, slănina cu ceapă servite pe ziar sau cornulețe.

Invitații vor respecta dress code-ul anilor ’80, liber reinterpretați în imaginația lor, iar pentru amintiri de neuitat, fiecare moment va fi imortalizat în decorul desprins din povestea vremurile de altă dată.

Facebook event Revelion de Sufragerie: https://www.facebook.com/events/597971743736298/

Despre organizatori

TailorAd este o agenție de publicitate, care funcționează ca un department de comunicare externalizat, oferind servicii integrate de tip 360. Portofoliul agenției cuprinde clienți din diverse domenii, printre care se regăsesc: AVINCIS, Casa Frumoasă, Daikin, Fetal Care, Gealan, GEZE, Iconic Kids, IDA spa, Summer Place, Upperself etc.

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorința înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrina în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții și producții independente și educația prin cultură.

www.facebook.ro/TailorAdRo

www.facebook.com/unteatru

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.