Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabara Gifted World School / 1-8 februarie 2015

0

Cinematografie educationala, dezvoltare personala, video-blog si alte surprize la Tabara Gifted World School! 1-8 februarie 2015

 

Copii (6-12 ani) si parinti va invitam sa descoperim impreuna, cu indrumatori specializati, portretul personalitatii (evaluare) si inteligentele multiple pe care le aplica cei mici in procesul de adaptare (dezvoltare).Misiunea programului este: “Invatare experientiala prin trait razand!” accesandu-ne empatia, intuitia, iubireaIn perioada 1-8 FEB 2015, copiii se pot bucura de cursuri precum:

jocuri creative de retea (virtual) cu replicabilitate in echipa (real)
cinematografie educationala
arta senzoriala si kinestezica
negociere si antreprenoriat social
comunicare si scriere creativa
matematica in viata zilnica
video-blog.

Programul propus ne ajuta sa:

dezvoltam impreuna gandirea copiilor pe domenii de aplicatie
constientizam autolimitarile
transformam limitele in atuuri
subliniem resursele prin dezvoltare personala
crestem personalitati profund etice
si inteligente practice multiple
parintii beneficiaza de consiliere individualizata

La sfarsitul programului:

copiii isi vor fi descoperit deja noi pasiuni, talente, capacitati de solutionare a temerilor lor si abilitati de comunicare cu colegi/parinti/profesori.
vom avea festivitati, premii, surprize si juriul corespunzator domeniului filmului si artei teatrale

Data limita de inscrieri: 20 ianuarie 2015
Primii 10 inscrisi pana la data de 12 ianuarie 2015 vor beneficia de reducere de 10%

Detalii: scoaladeexcelenta@gmail.com sau la nr de telefon: 0756/355/047Locatie: Dr. Staicovici nr. 4 A

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.