Tabara de storytelling

0

Invitatie in tabara

Cum ar fi ca mesajele de atragere de fonduri ale organizatiei tale sa aiba la baza o poveste bine spusa, frumos ilustrata si sa fie prezentate convingator? Cum ar fi ca cererile de sponsorizare sa fie mai mult decat un document formal iar prezentarile powerpoint mai mult decat o colectie de bullet-uri? Si atunci cand ai de facut o prezentare “live” emotiile, in loc sa te gatuie, sa dea putere mesajului tau?

Daca vrei sa te eliberezi de ONG-eza, sa poti construi povesti la care oamenii sa rezoneze, sa faci si sa alegi imagini care transmit idei si emotii si indeamna la actiune si sa poti prezenta cu convingere in public te asteptam in

Tabara de Storytelling si Prezentari din 3-6 iulie, Sibiu.

arcGazdele taberei vor fi Georgiana Ilie, director comunicare ARC si jurnalist, Andrei Pungovschi, fotojurnalist nu numai premiat dar si implicat social si Catalin Gheorghe, coordonatorul programului de mobilizare de resurse al ARC.

Iti propunem 4 zile intense, dar intr-un cadru relaxat, in care vei gandi, scrie, fotografia, edita, dezvolta si apoi realiza o prezentare de atragere de fonduri pentru organizatia ta. Vei primi feedback detaliat nu numai de la gazdele taberei ci si de la CSR managerul unei mari companii.

Impreuna vom citi povesti, vom analiza fotografii si vom discuta prezentari celebre, astfel incat propriile noastre mesaje si prezentari sa devina mai atractive si mai convingatoare.

Mai multe informatii despre programul taberei.

Numarul de locuri este limitat la 12. Te rugam de aceea sa te inscrii din timp.

Informatii suplimentare la Catalin Gheorghe

E vara! Hai in tabara pentru ca din toamna povestile tale sa faca atragerea de fonduri mai personala, convingatoare si de succes.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează