Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabara de storytelling

0

Invitatie in tabara

Cum ar fi ca mesajele de atragere de fonduri ale organizatiei tale sa aiba la baza o poveste bine spusa, frumos ilustrata si sa fie prezentate convingator? Cum ar fi ca cererile de sponsorizare sa fie mai mult decat un document formal iar prezentarile powerpoint mai mult decat o colectie de bullet-uri? Si atunci cand ai de facut o prezentare “live” emotiile, in loc sa te gatuie, sa dea putere mesajului tau?

Daca vrei sa te eliberezi de ONG-eza, sa poti construi povesti la care oamenii sa rezoneze, sa faci si sa alegi imagini care transmit idei si emotii si indeamna la actiune si sa poti prezenta cu convingere in public te asteptam in

Tabara de Storytelling si Prezentari din 3-6 iulie, Sibiu.

arcGazdele taberei vor fi Georgiana Ilie, director comunicare ARC si jurnalist, Andrei Pungovschi, fotojurnalist nu numai premiat dar si implicat social si Catalin Gheorghe, coordonatorul programului de mobilizare de resurse al ARC.

Iti propunem 4 zile intense, dar intr-un cadru relaxat, in care vei gandi, scrie, fotografia, edita, dezvolta si apoi realiza o prezentare de atragere de fonduri pentru organizatia ta. Vei primi feedback detaliat nu numai de la gazdele taberei ci si de la CSR managerul unei mari companii.

Impreuna vom citi povesti, vom analiza fotografii si vom discuta prezentari celebre, astfel incat propriile noastre mesaje si prezentari sa devina mai atractive si mai convingatoare.

Mai multe informatii despre programul taberei.

Numarul de locuri este limitat la 12. Te rugam de aceea sa te inscrii din timp.

Informatii suplimentare la Catalin Gheorghe

E vara! Hai in tabara pentru ca din toamna povestile tale sa faca atragerea de fonduri mai personala, convingatoare si de succes.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.