Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabăra de antreprenoriat S.T.A.R.T.

0

START 2016

Asociația Studenților de la Matematică și Informatică organizează tabăra de antreprenoriat S.T.A.R.T. 2016 la București. Dacă ai o idee ce poate deveni un startup, vino cu echipa ta sau singur, pentru a participa la workshop-uri de dezvoltare în antreprenoriat, business și presentation skills. Vei putea apoi să îți implementezi ideea, și apoi să o prezinți juriului S.T.A.R.T.

START afis

 

CE VEI ÎNVĂȚA LA NOI?

S.T.A.R.T. a apărut ca răspuns pentru nevoia pieței IT din România de inovație, necesară pentru a continua buna dezvoltare a acestui sector economic. De asemenea am sesizat prezența numeroaselor idei novatoare în rândul studenților. Noi dorim să le oferim o bază de informații și experiență, care, cuplate cu ideea lor, să poată forma începutul unui startup de succes. În cele două ediții precedente, am reușit să reunim zeci de studenți din toate colțurile țării, să dezvoltăm noi idei de aplicații, și să avem o imagine mai bună asupra lumii startup-urilor.

CÂND ȘI UNDE?

S.T.A.R.T. anul acesta se va desfășura în București în perioada 9-14 august. Noi vom asigura cazarea tuturor participanților, la căminul Grozăvești, oferită de Universitatea din București, și masa de prânz.

10456018_902141376481458_5111187913062766288_n

CINE POATE PARTICIPA?

Proiectul nostru se adresează studenților facultăților de profil tehnic , IT, și management din toată țara. Poți veni cu o echipă de 3 persoane, sau singur, și îți vom găsi niște colegi de echipă. Oricum, noi te așteptăm să vii cu ideea ta, și poftă de cunoaștere. Înscrierile se realizează pe baza formularului de pe site-ul nostru.

CE VOM FACE?

Toți participanții vor beneficia de unul dintre workshop-urile noastre: Antreprenoriat Tehnologic, Strategii de Business și Presentation Skills, susținute de traineri consacrați în domeniu. Urmăriți pagina de facebook pentru o prezentare a fiecăruia dintre traineri. Participanții vor avea la dispoziție două zile, în care își vor implementa ideea. Fie că este vorba de un demo, un plan de afaceri bine pus la punct, un “pitch” impresionant, sau o combinație între cele trei, vor fi prezenți mentori care să îndrume pe toată lumea. 
Punctul culminant al taberei este reprezentat de jurizarea ideilor, în care le puteți arăta tuturor că ideea voastră e cea mai tare. Iar după atâtea zilele de concentrare intensă, ne vom destinde așa cum se cuvine într-o seară de sâmbătă.

 

PROGRAMUL S.T.A.R.T.:

  • 19 iulie – 3 august – Înscrierea participanților pe platforma web
  • 3 iulie – 5 august – Selecția și anunțarea participanților
  • 9 august – 14 august – școala de formare
  • 9 august – Sosirea și cazarea participanților
  • 10 august – Susținerea workshop-urilor
  • 11 – 12 august – Implementarea ideilor participanților
  • 13 august – Susținerea prezentărilor
  • 14 august – Feedback-ul și plecarea participanților

CONTACT:

Pentru mai multe informații urmăriți pagina de facebook, vizitați site-ul nostru, sau trimiteți-ne un mail, nouă, organizatorilor:cristea.rares96@gmail.com și andra.barbu95@gmail.com

Nu uita să te înscrii până pe 3 august, ora 19:00, pe site-ul nostru, secțiunea înscrieri.

DESPRE AS-MI

Asociația Studenților la Matematică și Informatică (ASMI) a fost fondată în anul 2009 din dorința de a reprezenta interesele și aspirațiile studenților și de a fi un intermediar între aceștia și cadrele didactice. Misiunea ASMI vizează în principal dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural și personal a tinerilor. În acest sens, oferim studenților șansa de a lua contact cu experți din domeniile studiate în facultate, organizăm întâlniri, dezbateri, traininguri și realizăm proiecte cu impact asupra pregătirii resurselor umane pentru piața muncii. Mai multe detalii despre AS-MI gășești aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.