SZIGET TALENT – FINALA @ EXPIRAT

0

TONY BABOON / SATELLITES / VELOSONICS

Joi, 7 mai

Sziget Talent, concursul destinat tinerelor trupe din zona independentă (underground / alternativă) cu miza: un spațiu în programul scenei Europa, concepută pentru a promova tinere talentele europene în cadrul Sziget Festival, a trecut cu bine de preselecţie şi se pregăteşte pentru runda decisivă!

Sziget Talent - Finala - 07.05

Joi, 7 mai, începând cu ora 22:00, vino în Expirat să asculţi live pe scena din strada Brezoianu nr.4 cele trei trupe finaliste: TONY BABOON, SATELLITES şi VELOSONICS şi să trimiţi una dintre ele, alături de juriu, la Sziget Festival 2015.

 

Battle-ul de pe scenă este prezentat de Dan Amariei (OCS) şi coordonat de juriul format din acelaşi Dan Amariei, Bogdan Popoiag (ROA, UNU’), Kovács András (KUMM), DJ Bully (Cooperativa Urbană) şi Mihai Tița (Sunete).

Avem şi tombolă: 2 abonamente pentru o singură persoana la Sziget Festival 2015 pentru cei dintre voi care vin la eveniment de la ora 22:00 şi care vor să se implice în procesul de votare al trupei preferate. Votul publicului reprezintă 25% din votul final.

După concerte seara continuă cu mash-up party music selectat de Luca.

Dacă nu ştii incă prea multe despre trupele finaliste, te invităm pe paginile lor oficiale:

www.facebook.com/tonybaboon x www.soundcloud.com/tony-baboon x www.youtube.com/tonybaboonband

www.facebook.com/satellitesofficial x www.soundcloud.com/satellitesofficial x www.youtube.com/officialsatellites

www.facebook.com/velosonics x www.soundcloud.com/velosonics x www.youtube.com/velosonics

Mai multe informaţii pe www.szigetfestival.ro 

Ora: 22:00

King Size Drinks – all night long

Intrare liberă

www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează