Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SZIGET TALENT – FINALA @ EXPIRAT

0

TONY BABOON / SATELLITES / VELOSONICS

Joi, 7 mai

Sziget Talent, concursul destinat tinerelor trupe din zona independentă (underground / alternativă) cu miza: un spațiu în programul scenei Europa, concepută pentru a promova tinere talentele europene în cadrul Sziget Festival, a trecut cu bine de preselecţie şi se pregăteşte pentru runda decisivă!

Sziget Talent - Finala - 07.05

Joi, 7 mai, începând cu ora 22:00, vino în Expirat să asculţi live pe scena din strada Brezoianu nr.4 cele trei trupe finaliste: TONY BABOON, SATELLITES şi VELOSONICS şi să trimiţi una dintre ele, alături de juriu, la Sziget Festival 2015.

 

Battle-ul de pe scenă este prezentat de Dan Amariei (OCS) şi coordonat de juriul format din acelaşi Dan Amariei, Bogdan Popoiag (ROA, UNU’), Kovács András (KUMM), DJ Bully (Cooperativa Urbană) şi Mihai Tița (Sunete).

Avem şi tombolă: 2 abonamente pentru o singură persoana la Sziget Festival 2015 pentru cei dintre voi care vin la eveniment de la ora 22:00 şi care vor să se implice în procesul de votare al trupei preferate. Votul publicului reprezintă 25% din votul final.

După concerte seara continuă cu mash-up party music selectat de Luca.

Dacă nu ştii incă prea multe despre trupele finaliste, te invităm pe paginile lor oficiale:

www.facebook.com/tonybaboon x www.soundcloud.com/tony-baboon x www.youtube.com/tonybaboonband

www.facebook.com/satellitesofficial x www.soundcloud.com/satellitesofficial x www.youtube.com/officialsatellites

www.facebook.com/velosonics x www.soundcloud.com/velosonics x www.youtube.com/velosonics

Mai multe informaţii pe www.szigetfestival.ro 

Ora: 22:00

King Size Drinks – all night long

Intrare liberă

www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.