Synergic Life, un eveniment dedicat nutriției și sportului

0

Sâmbătă, 11 iunie, ora 9:00, la Biblioteca Centrală Universitară va avea loc conferința “Synergic Life”, eveniment dedicat susținerii Lotului Paralimpic Român. Evenimentul va reuni personalități din domeniul sportului, medicinei și nutriției. Printre speakerii invitați care vor dezbate subiecte legate de nutriție, sport și dezvoltarea unui stil de viață sănătos se află Gabriela Szabo, Prof. Dr. Constantin Dulcan, Prof. Dr. Adrian Restian, Petre Kondrat, Dr. Marius Geantă, Alexandru Ceobanu și mulți alții.

Afis_SynergicLife

Personalități din domeniile abordate: sport, alimentație, știință, medicină, membri ai Academiei Române, lideri ai momentului, oameni de înaltă spiritualitate vor fi prezenți pentru a vă împărtăși din experiențele și tainele lor, pentru a oferi răspunsuri și pentru a dărui timp, energie și cunoaștere. Povești de viață deosebite, exemple de forță și voință veți afla de la Gabriela Szabo, Prof. Dr. Constantin Dulcan, Prof. Dr. Adrian Restian, Petre Kondrat, Dr. Marius Geantă, Alexandru Ceobanu, Cristian Mărgărit, Prof. Dr. Ovidiu Bojor, Mihai Ionescu, Părintele Arhimandrit Stareț Zenovie Grigore, Dr. Florentina Opriș, Stelian Largă și Florin Uceanu.

Acest proiect inițiat de către Alexandru Ceobanu, campion Arnold Classic Europe 2014 este organizat în colaborare cu Clubul Rotary Cișmigiu București și se adresează tuturor celor care doresc să trăiască sănătoși și echilibrați.

Principalul obiectiv al evenimentului este sprijinirea Lotului Național Paralimpic, în vederea susținerii atleților calificați la Jocurile Paralimpice, care se vor desfașura în septembrie 2016, la Rio de Janeiro.

Lotul Național Paralimpic va participa în acest an la Jocurile Paralimpice din Rio cu cea mai numeroasă echipă din istoria sa și va intra în competiție la cel puțin șase categorii sportive: atletism, ciclism, judo pentru nevăzători, caiac, înot și tenis de masă. În prezent, se pregătesc pentru participare 12 atleți români și 6 antrenori plus personalul auxiliar, în timp ce alți 4 atleți se antrenează asiduu pentru calificări.

Biletele pentru conferință sunt disponibile pe website-ul oficial al evenimentului: www.synergiclife.ro. Toate fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi donate către Lotul Național Paralimpic.

Mai multe informații despre activitatea clubului Rotary puteți afla pe www.rotarycismigiu.ro.

Printre partenerii evenimentului se află: Orașul Meu, Miere din Poiană, Kaleidoscope Proximity, GNC, Duque de la Isla.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.